Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Q600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Q600 »

Na admiralu tak sie dzieje jak maja problemy techniczne. Wtedy przez te kilka minut ticki znikaja z wykresu. Pan z pomocy technicznej kiedys mi odpowiedzial na identyczne pytanie - utracone ticki znikaja z naszych wykresow bo nie ma ich na serwerze wlasnie przez ten problem techniczny i juz ich nie bedzie. Troche denerwujace ale da sie zyc.

Ja mam inny problem i prosze o pomoc.

Jesli mialem na zlocie okreslone StopLoss i SellStop a podczas notowan miedzy 3:29 a 3:30 kurs gwaltownie spadl tworzac luke z 1707,25 do 1689,65, i jesli moje zlecenia SL i SS lezaly gdzies w obszarze tej luki to czy mam prawo do reklamacji? Poniewaz wlasnie przez luke system AM zabral mi okolo 1317 pips ze StopLoss i okolo 1000 pips z SellStop.
Wynika z tego ze przez to ze nie w systemie nie bylo odpowiedniej plynnosci straciłem okolo 2300 pips.

Czy po takim zdarzeniu mam prawo do reklamacji?

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Q600 pisze:Czy po takim zdarzeniu mam prawo do reklamacji?
Luka oznacza, że taka cena nie wystąpiła na rynku, a skoro jej nie było to nie mogli wykonać SL po tej cenie tylko po pierwszej możliwej. Dlatego też już (chyba?) żaden broker nie gwarantuje wykonania zleceń oczekujących w luce, w tym AM.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Q600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Q600 »

dzięki :)

ForexQuality

Nieprzeczytany post autor: ForexQuality »

Q600 pisze:Na admiralu tak sie dzieje jak maja problemy techniczne. Wtedy przez te kilka minut ticki znikaja z wykresu. Pan z pomocy technicznej kiedys mi odpowiedzial na identyczne pytanie - utracone ticki znikaja z naszych wykresow bo nie ma ich na serwerze wlasnie przez ten problem techniczny i juz ich nie bedzie. Troche denerwujace ale da sie zyc.

Ja mam inny problem i prosze o pomoc.

Jesli mialem na zlocie okreslone StopLoss i SellStop a podczas notowan miedzy 3:29 a 3:30 kurs gwaltownie spadl tworzac luke z 1707,25 do 1689,65, i jesli moje zlecenia SL i SS lezaly gdzies w obszarze tej luki to czy mam prawo do reklamacji? Poniewaz wlasnie przez luke system AM zabral mi okolo 1317 pips ze StopLoss i okolo 1000 pips z SellStop.
Wynika z tego ze przez to ze nie w systemie nie bylo odpowiedniej plynnosci straciłem okolo 2300 pips.

Czy po takim zdarzeniu mam prawo do reklamacji?
Do reklamacji masz prawo ale będzie negatywnie rozpatrzona w2 razy miałem taką sytuację i zawsze niestety jej nie uznawali.

ferdekfx6600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ferdekfx6600 »

Witam. Czy ktoś wie jak są naliczane loty do uzyskania bonusu urodzinowego???
Zrobiłem w tym tygodniu obrót na ok 6 lotów natomiast mam zaliczone 3.75 lota. Na ich stronie nie moge nigdzie znaleźć warunków odnośnie zalicznia lotów. Pozdrawiam
Pozdrawiam i pipsów życzę

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Grałem kiedyś w AM Club i warunki są takie:
-ponad 15 minut transakcja
-ponad 2xspread jako wynik transakcji (zarówno na minus jak i na plus), czyli na EurUsd musi być minimum 5 pipsów
Takie antyskalpowanie, bo do 1 lota to wchodzą zlecenia nawet jak się cena zmieni o jeden tick w naszą stronę to zlecenie wejdzie bez rekwoty. Egzekucja na Stand jedna z najgorszych, bo VD opóźnia do 3 sekund.
No i AM to shit przez te zrywanie połączenia. Także nie polecam w obecnej chwili.

ferdekfx6600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ferdekfx6600 »

Ja gram ogólnie oczekującymi i na parze GBPUSD. To co podajesz to jest do AM Club. Zamykam transakcje przy min 10 pips zysku/ straty i średnio są otwarte powyzej 20 min

Puki co to nie utrudniają mi gry. Zobaczymy jak dojdę do otwierania transakcji powyżej 1 lota
Pozdrawiam i pipsów życzę

Awatar użytkownika
Scoobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Scoobi »

Szwajcar pisze:...Egzekucja na Stand jedna z najgorszych, bo VD opóźnia do 3 sekund.
No i AM to shit przez te zrywanie połączenia. Także nie polecam w obecnej chwili.
popieram, dla przykladu.dzis np zanim wszedlem w zlecenie 2 rekwoty, przy wyjsciu bylo lepiej, 10rekwot, a i tak wyszlo ze zlecenia na stopie.

michal1988207
Uczestnik
Uczestnik

Reklamacja

Nieprzeczytany post autor: michal1988207 »

Witajcie
Mam pytanie jak wygląda sprawa reklamacji w Admiral Markets ??
Czy ktoś z Was składał już reklamację i wygrał sprawę ??
Jak rozpatrują reklamację , zwracają poniesione straty, czy powołują do życia zamknięte niesłusznie pozycję ??
Pozdrawiam

Dodano po 51 sekundach:

Witajcie
Mam pytanie jak wygląda sprawa reklamacji w Admiral Markets ??
Czy ktoś z Was składał już reklamację i wygrał sprawę ??
Jak rozpatrują reklamację , zwracają poniesione straty, czy powołują do życia zamknięte niesłusznie pozycję ??
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szulczas »

ja pare razy probowale.... ale poleglem ;)

ostatni raz juz nie wytrzymalem z tymi cholernymi rekwotami... i napisalem debilnego meila "po co sa rekwoty" ;)

Niestety ale odp. nie dostalem. :cry:

Szkoda nerwow na AM.. ja juz traktuje te konto do treningu a zakladam "cos normalnego" :)

ODPOWIEDZ