Shadi pisze:Może będę zadawał po jednym pytaniu i tak łatwiej dojdę do odpowiedzi które mnie że tak powiem - delikatnie nurtują.
Grałeś te trade, czy tylko można było grać te trade?
albo od razu 2 pytania ale jedno wynika z 2giego.
Jeżeli grałeś te trade to czy mógłbyś ot chociażby pokazać to w takiej formie (jeżeli nie - dlaczego)?:
http://i42.tinypic.com/fnwbyd.gif
Dzisiaj nie grałem gdyż równolegle realizuje wiele projektów na raz a trading jest tylko jednym z nich więc nie poświęcam temu już teraz każdego dnia. Nie mogę pokazywać wejść w taki sposób jak zaprezentowałeś gdyż aktualnie jestem na etapie programowania tego systemu i udostępniam platformę programistom, którzy testują różne konfigurację MM oraz punkty wejść i wyjść z pozycji, w zależności od zakładanego poziomu ryzyka. Takich strzałek miewam więc na wykresie bardzo dużo i nie mam możliwości odfiltrowania tylko tych, które są zgodne z zasadami które omawiam na konsultacjach i które prezentuje na blogu.
Dzisiejszego dnia okres który pokazałem na screenach to typowy silny trend wzrostowy na M1. W takich warunkach niemalże wszystkie sygnały do wejścia w pozycję wyglądają wzorcowo. Zdarzają się także fałszywe sygnały które również zaznaczyłem na screenach ale przy tak niskim SL nie mają one wielkiego wpływu na wynik.
Wiesz. Ciężko powiedzieć. Może po prostu mam taki charakter, że potrafię zaufać ludziom. A może po prostu coś zainteresowało mnie w ich wypowiedziach. Na pewno też obie te osoby promowały zagadnienia które ja obrałem sobie za cele do nauczenia się.By_żyło_się_lepiej pisze:A skąd waść wiedziałeś, że one cię tego nauczą?
Dodano po 3 minutach:
Ja nie jestem człowiekiem sprzedającym swoje usługi w sposób: dla Pana 2 szkolenia, a dla Pana dwa systemy na wynos. Do każdego podchodzę indywidualnie i nie wciskam kitu w postaci jakiegoś tam Ichimoku. Kurcze, przecież to chyba normalne świeczki tylko w jakiejś innej formie, prawda? Szczerze mówiąc nigdy o tym więcej nie czytałemBy_żyło_się_lepiej pisze:Ooooooo ... i masz kolegę ... http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 316#384316