mistic pisze:sl3tp10 pisze:Nie mogę nikomu zagwarantować że korzystając z moich wskazówek zacznie zarabiać. Nikt nikomu nie może takiego czegoś zagwarantować.
Mogę zagwarantować że po moich konsultacjach człowiek będzie potrafił wchodzić w taki pozycje jak prezentowałem korzystając z SL 3 pips lub niższego. Każdy kto potrafi to sobie wyobrazić zrozumie, że daje to duże możliwości tylko trzeba umieć je wykorzystać. Ja proponuje, tak jak pisałem, kilka opcji wykorzystywania tych możliwości.
mistic pisze:Nie masz pojęcia o czym piszesz.Skoro Twój niby system wyklucza jakąkolwiek uznaniowość to psychika nie odgrywa znaczącej roli.W takim systemie przy SL3 TP10 i skuteczności powyżej 70% MM nie ma znaczenia.
Każdy na twoim miejscu bylby już dawno milionerem a Ty musisz jeszcze dorabiać "konsultacjami"
czyli gwarantujesz tylko że "człowiek będzie potrafił wchodzić w taki pozycje jak prezentowałem korzystając z SL 3 pips lub niższego" używając systemu który wyklucza jakąkolwiek uznaniowość.
Czyli Ty dalej nie jesteś milionerem ale wszyscy po twoich "konsultacjach" będą

Mistic,akurat według mnie to zdanie jest jak najbardziej ok.
Gwarancji nikt nie może dać ,z prostego powodu,bo to nie jest EA.
Wiesz,można powiedzieć"czekaj na dobry poziom,poczekaj na potwierdzenie w postaci pinbara i gwarantuje CI że będziesz zarabiał" czy to jest kłamstwo? być może nie.Ocziwiście musisz nauczyć się wyznaczania dobrych poziomów itd,i zakładam że SL potrafi tego nauczyć...
Jednak,nikt na forum nie zna Twoich umiejętności,nikt Cię nie zna na forum,a cena szkolenia jest porównywalna z innymi na forum,które są sprawdzone,wiemy że osoba nie zniknie po wpłacie kasy,czego potrafi nauczyć itd.
Dlatego,jeżeli uważasz że faktycznie masz umiejętności,to zademonstruj,kilka wejść na live da jakieś potwierdzenie,a niestety po tym o pokazałeś,po zaznaczeniu dołków i szczytów,za wiele nie można powiedzieć.
Do tego dochodzi stanowcze NIE,jeżeli chodzi o jakiekolwiek potwierdzenie,bądź wyzwanie By_żyło_się_lepiej.Pokazało by to że nie boisz się ,bo jesteś pewien swoich umiejętności.
Powiesz,że nie musisz nic udowadniać,ok ale w takim razie chyba lepiej usunąć ten stragan.
Czy kupiłbyś na giełdzie,w czarnym pudełku,telefon np za 1500 zł,ale nie mógłbyś zobaczyć zawaratości,nie wiedziałbyś czy działa itd?
Nikt nie jest w stanie potwierdzić czy tam jest telefon.
Dlatego,moim zdaniem,jeżeli mam dać 1500 za szkolenie o którym nic nie wiem,nie znam kompletnie doświadczenia,umiejętności szkolącego,Pokazał tylko screen z painta,co może świadczyć o naciągnięcu naiwnych na ładny obrazek,to wolę wybrać sprawdzone w tej samej cenie.
"Chodzi o to że ja od początku zadeklarowałem co będę tu pokazywał a co nie ale Wy wrzuciliście mnie przez to od razu do jednego koszyka z ludźmi, którzy oferują nic nie warte szkolenia bazujące chociażby na fibo i PA i innych tego typu rzeczach."
Na forum,gdzie większość posługuje się PA(tak się im,nam przynajmniej wydaje) więc takie zdanie jest dość ryzykowne.
Dlatego...a skąd mamy wiedzieć czy Twoje szkolenie jest coś warte? wydać 1500zł żeby się przekonać to jednak zbyt wysoka cena.
Ok deklarowałeś...ale chłopaki chcieli sprawdzić czy jesteś oszustem,czy faktycznie coś potrafisz,co kolwiek,chociaż odrobinę.Ty wolisz pisać,niż działać.
Dlatego moim zdaniem...potrafisz trejdować i chcesz się zareklamować ?więc zrób to jak należy.Jak do tej pory,dzięki reakcji użytkowników każdy kto trzeźwo myśli stwierdzi że to jest nie poważne żeby do Ciebie iść na szkolenie.Ale Tobie to nie przeszkadza więc moze liczysz na desperatów,tylko znowu pojawia się sprawa...ceny.Gdyby ktoś chciał/miał tyle,to wybiera sprawdzone szkolenia,a nie kota w worku.
Nie jest to atak,jest to stwierdzenie tego co tu obserwuję.I nie widzę innej możliwości odbioru tego co tu widzę.