Jak widać jestem nowym użytkownikiem, forumowiczem, a raczej tak mam wyglądać
Przygodę z Forexem zacząłem tradycyjnie od różnych rachunków demo : w firmie Xtb, oczywiście na start pozniej bossa i alior. Poznałem Kovisa... zagadałem ... i mi troche pomógł walce z wykresem.
Jestem na forum od prawie roku, ale nie wiedziałem aby ktos tak walczyl, aby coś dla "nas" stworzyć (dla siebie rowniez bo handluje nawet na prezentacjach), oczywiście szacun dla wszystkich modow i paru guru tego forum, ale Panowie dostajemy kolejne dary w postaci niezależnego brokera ecn;)
Nie rozumiem jegomości, którzy mają jakieś problemy do platformy, sprawidziliscie jak działa czy tylko tak sobie piszecie z nudów ?
Alior ma jednego dostawce - jest jeden broker, który czasami odcina dostawę kwotowań nawet na demo, do tego maja dd - wiec gdzie tutaj mowa o ndd w pl? Ja od kilku sesji wrzucam zlecenia na czarnego konia i wskakuja - ja nie martwie sie o gwarancje i tysiace dokumentow jak innni - moze dlatego ze handluje tylko kilkoma tysiacami dolarow, a nie milionami, ale nie widziałem aby ktos realizował tak szybko zlecenia (handluje wieczorami po pracy - albo w trakcie pracy). Wiec poki mogę będę ich używał. Handlowalem wcześniej na mt4 i ta currenex jest duzo prostsza, przynajmniej dla mnie /klik i jestem w kupnie.
założyłem rachunek w Blackhorse fx - bo przekonal mnie spread na kablu - jest o niebo lepszy, ale o sam spread nie chodzi - moim zdaniem najwazniejsza jest szybkosc tego ze klikam i mam - czesto handluje na danych i czekam tylko jak bedzie tutaj - na pewno dam znac Panowie co bedzie.
Zlecenia wchodzą momentalnie... grając na bossie lub aliorze (o xtb nie wspomne) czekałem czasami z 15/20 sekund nie wiem jak dla was ale dla mnie to nerwica przy tygodniu na takich warunkach.
Dlatego podsumowujac POLECAM - sprawdzic. Jesli ktos liczy swoje $ to milo sie zaskoczy. Ja sprawdzam wszystko co wychodzi na rynku, nie zatrzymam sie na blackhorse, wyjdzie bz czy inny bzdet na pewno sprawdze. Lubie wiedziec na czym jade.
Niżej załanczam fotke (zrzut ekranu) z uruchomionej platformy live żeby ze opowiadam bajki.
Pozdro dla ekipy Blackhorse fx
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.