BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
3
9%
Poza paroma minusami są ok
9
28%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
8
25%

Liczba głosów: 32

pax
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: pax »

Czy Wam też nie może się połączyć z serwerem BOSSy na wersji Demo?

kosinho
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kosinho »

Witam, zastanawiam się nad wyborem tego brokera do gry na fx. Przeczytałem cały ten wątek dotyczący bossa, a także cały wątek o problemach z dd podczas konkursu bossa. Z tej lektury wyłaniają się całkiem różne dwa oblicza tego brokera dlatego nie wiem co o nim myśleć. Ten wątek liczy 75 stron a skarg na brokera policzyłbym na palcach jednej ręki. Z kolei na drugim konkursowym temacie o bossa jest dokładnie odwrotnie. Nie używam żadnego systemu EA, nie skalpuje, zawieram dwie, trzy transakcje na dzień, które mam otwarte przez kilka godzin czasami 2-3 dni. Dlatego mam pytanie do graczy, którzy grają na BossaFX przynajmniej jakiś czas, w miarę w podobny sposób jeśli chodzi o zawieranie transakcji, czy macie jakieś problemy z tym brokerem, czy go odradzacie, czy polecacie?

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
kosinho pisze:Nie używam żadnego systemu EA, nie skalpuje, zawieram dwie, trzy transakcje na dzień, które mam otwarte przez kilka godzin czasami 2-3 dni. Dlatego mam pytanie do graczy, którzy grają na BossaFX przynajmniej jakiś czas, w miarę w podobny sposób jeśli chodzi o zawieranie transakcji, czy macie jakieś problemy z tym brokerem, czy go odradzacie, czy polecacie?
Spokojnie możesz otworzyć konto w BossaFX.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Zainspirował mnie temat "Kiss traiding"
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... c&start=30

Na Bossie-demo nie mogę znaleźć EMA? ( jak też SMA i WMA )?. Jeżeli ich nie ma jak można je zainstalować?
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Na każdym MT4 jest to w tym samym miejscu. Dodajesz Moving Averages ze wskaźników trendu i w opcjach wybierasz Exponential.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Dzięki Raposo. Ale wtedy mam zwykły MA, a w temacie jest mowa o EMA?, chyba
że coś mylę. I jeszcze jedno co oznacza Ema 3 i Ema 7 z tego tematu?.Wiem, że zapewne te pytania są dla wielu lakoniczne, - proszę o wyrozumiałość.
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Fx_boy pisze:Ale wtedy mam zwykły MA, a w temacie jest mowa o EMA?, chyba
że coś mylę.
Poszukaj sobie w internecie czym jest EMA, SMA itd. a wtedy wszystko stanie się jasne.... ;)
Fx_boy pisze:I jeszcze jedno co oznacza Ema 3 i Ema 7 z tego tematu?
Okres z którego liczona jest średnia.

Polecam też na przyszłość takie pytania zadawać w odpowiednim wątku:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... start=1800
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

nabiK
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: nabiK »

Głupio spytam, ale czy ktoś jeszcze nie otrzymuje wiadomości z rynku w mt4 na mikrolotach?

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

nabiK pisze:Głupio spytam, ale czy ktoś jeszcze nie otrzymuje wiadomości z rynku w mt4 na mikrolotach?
Jeżeli masz r-nek w GO4X to wszystko jest ok. Byłem na szkoleniu TMS i tam chłopaki tłumaczyli, żeby zakładać w TMS, bo jest pomoc tj.wiadomości z rynku a na mikro w GO4X nie ma :cry:
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

czy wam podczas interwencji też 2 razy zerwało połączenie?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

ODPOWIEDZ