BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
3
9%
Poza paroma minusami są ok
9
28%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
8
25%

Liczba głosów: 32

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Czy do otwarcia subkonta mikrolotów potrzebny jest rachunek podstawowy?. Tak by wynikało z definicji ale chce się upewnić.
Dziękuję i pozdrawiam.

Szymon80
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Szymon80 »

tak, jest potrzebny rachunek podstawowy.

A tak poza tym. ciekawe jakiej platformy użyją jżeli naprawdę wprowadzą ECN z prawdziwego zdarzenia ( w co nie bardzo wierzę). MT5 podobno ma mieć możliwość podłączenia się pod ECN ale nic pewnego, ale jeżeli nie MT5 to co ?

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Szymon80 pisze:A tak poza tym. ciekawe jakiej platformy użyją jżeli naprawdę wprowadzą ECN z prawdziwego zdarzenia ( w co nie bardzo wierzę). MT5 podobno ma mieć możliwość podłączenia się pod ECN ale nic pewnego, ale jeżeli nie MT5 to co ?
MT5 na razie nie daje rady..
Szymon80 pisze:się pod ECN ale nic pewnego, ale jeżeli nie MT5 to co ?
od dzisiaj..., łaski nikomu nie robią...,jest Kovis,jest J.P. Morgan FX // Będzie..//
Reasumując jeżeli się sprężą... dadzą radę .. jest co najmniej 6-9 możliwości.. /// może więcej..// ..
Reasumując albo banki poważnie zaczną traktować klientów /// klientów FX w szczególności..//..,albo te banki stracą rację bytu...

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Szymon80
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Szymon80 »

Tylko żeby nie było tak jak z Aliorem, do dzisiaj chyba trwa poprawianie ich platformy.

BTW.
Masz możliwość sprawdzenia na platformie Aliora notowania Edka z 5 maja lub czerwca ? Ja miałem któregoś z tych dni (na demo), skok z około 1.48 do około 1.58 w ciągu jednej godziny sprawdzałem na dwóch niezależnych kompach różne instalacje, więc błąd jest mało możliwy.

_Shadow
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: _Shadow »

tzn jak ??
musze otworzyc konto głowne, wpłacic tam 5000 i pozniej subkonto i wpłacic 1000 ??
czy wystarczy ze otworze i wpłace tam 1000 ??

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

_Shadow pisze:czy wystarczy ze otworze i wpłace tam 1000 ??
No własnie jak to wygląda w praktyce?
Dziękuję i pozdrawiam.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Dlaczego na rachunkach demo w Bossie jest dźwignia 1:10. Jeżeli ktoś poćwiczy z taką dźwignią i przejdzie do realu z dźwignią 1:200 może mieć na poczatku problemy z zaadoptowaniem się do takiego stanu?
Dziękuję i pozdrawiam.

raf1124
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: raf1124 »

zrobiłem mały licznik pozycji dla instrumentów w Bossie, jest przypasowany do mnie ale łatwo można dostosować :)

edit:

a jednak nie można dodawać załączników z rozsz. xlsx sry

http://www.mediafire.com/?np7jzsmq4m1q9gh

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

Czy posiadając dwa subkonta można na jednym koncie otworzyć longa a na drugim shorta na tej samej parze walutowej?

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

ODPOWIEDZ