VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Songo89K pisze:Shadi,dlatego mi się wydaje że nie system jest problemem.A raczej dziennik,z którego za wiele wyciągnąć nie można,a na rady również nie ma co liczyć.
Dlatego nie porównujmy do z Mr.T czy Mr.Yogi'm.

Dlatego raczej nikt nie ma wątpliwości że ten dziennik służy marketingowi,no ale jego sprawa.
No, ale ja dalej nie rozumiem.

Ok służy marketingowi - bo tej osobie idzie gra średnimi. Wszystko ok. Tylko że dalej zyskującym co najwyżej byłby Zicmar.
Przypomnijmy sobie czasy jak jeszcze nie było jurnali Mr.T czy też szkoły skalpingu. Yogi też posiadał swój dziennik i w taki sposób się promował jako nauczyciel i jednocześnie osoba zarabiająca.
W tym wypadku wydaje mi się, że dziennik ma ceł chwalenia się - jednak jeżeli wyniki są ok to i samo w sobie przekształca się w marketing.
Z 2giej storny - a jakby to jednak było tak jak mówisz, to co w tym złego ?
Zawsze pozostaje nam sl3tp10 :)

Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Archanioł »

Shadi pisze:No, ale ja dalej nie rozumiem.
Shadi pisze:dalej zyskującym co najwyżej byłby Zicmar
No ale czego nie rozumiesz?
Ponieważ Zicmar nie szkoli za darmo tylko za pieniadze (w czym nie ma niczego złego) to może istnieć podejrzenie,
Shadi pisze:W tym wypadku wydaje mi się, że dziennik ma ceł chwalenia się
że ten dziennik nie służy "chwaleniu się", ale jest reklamą szkoleń. W czym też nie ma niczego złego, pod warunkiem, że wyniki są prawdziwe.
Jak usługa jest dobra, to dlaczego jej nie reklamować ...
Ostatnio zmieniony 23 lis 2011, 10:25 przez Archanioł, łącznie zmieniany 1 raz.

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

"Z 2giej storny - a jakby to jednak było tak jak mówisz, to co w tym złego ? "

Ja nie mówię że to jest złe właśnie.System działa,to wiemy.Czy dziennik ma sens? marketingowy owszem.

Dlatego jak dla mnie to powinni bardziej zaciekawić,pomóc,nie koniecznie zdradzając przy tym jakieś tajniki.Zaufanie raczej by wzrosło.
Ale może Zicmar tego nie potrzebuje,zainteresowanie jest może i wystarczające i tyle.

EDIT \/
"W tym wypadku musielibyśmy przyjąć że każda osoba która kiedykolwiek była na jakimś szkoleniu tworzy samoistnie reklamę dla osoby szkolącej. "

Myślę,że to jest najlepsza reklama.
Tylko tak sobie myślę,czy osoba która odpowiedzialna jest za marketing,współpracuje z Zicmarem,jest dobrym argumentem,żeby wierzyć w takie screeny.

Bo to jak wierzyć sprzedawcy,że ciuchy w jego sklepie są super okazją.
Nie odbierajcie tego jako ataku.Ale dobrze było by zobaczyć jakiegoś klienta w tych ciuchach.
Ostatnio zmieniony 23 lis 2011, 10:36 przez Songo89K, łącznie zmieniany 1 raz.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Archanioł pisze: że ten dziennik nie służy "chwaleniu się", ale jest reklamą szkoleń. W czym też nie ma niczego złego, pod warunkiem, że wyniki są prawdziwe.
Jak usługa jest dobra, to dlaczego jej nie reklamować ...
Agree.
Tylko jak mówię. W tym wypadku musielibyśmy przyjąć że każda osoba która kiedykolwiek była na jakimś szkoleniu tworzy samoistnie reklamę dla osoby szkolącej.

Jeżeli wyniki były si i Vinci to tu zaprezentuje to myślę że spekulacje na ten temat powinny już zostać ucięte, raz na zawsze. Czekamy na Vinciego więc.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

VinciPro
To nie spekulacje :) Każdy kto chcę to sprawdzić proszę wpisać w googlach VinciPro ,na fejsie wpisać jego mail i też on wyskoczy :) Także nie rób ze mnie oszusta ,bo Ty robisz ludzi w konia nie ja. Poza tym kiedyś na gadu mi pisałeś ,że nie jesteś pełnoletni.
Zigmar
Rysuję i będę rysował . Różnica w naszych journalach polega na tym ,że ja opisuję wszystko co robię . U Vinciego nie ma żadnych instrukcji . TO PYTAM SIĘ PO CO TAKI DZIENNIK ? Wartościowy dziennik ma na celu też nauczanie innych.
I tak pewnie nie dojdziemy do porozumienia. Ja wiem swoje ,wy wiecie swoje. Szkoda tylko ,że jak przyjdą nowi to wpadną w wasze sidła .

Dla mnie ten dziennik to reklama. A reklamy są chyba tu zakazane.

Co do innych szkoleń na forum :) Różnica jest taka ,że tamte tematy są ogólnie dostępne ,każdy może zobaczyć sam o co kaman. Ci ludzie biorą za to pieniądze ,bo poświęcają czas na douczenie nas . Wszystko jest jasne jak słońce. A u Zicmara to jest tak ,że nikt nie wie dopóki nie zapłaci. Nikt nic nie widział i nikt nic nie wie. Czemu Zicmar nie udostępni tego za darmo ? Skoro to bardzo dochodowe? A szkolenia niech zostaną ,ale dla tych co chcą się doszkalać.

Więc Julku byłoby fajnie gdybyś chociaż wstawił upragniony od dawna wykaz z konta :) Wtedy jest o czym gadać :) Tylko przypadkiem nie fałszuj :lol:

CHCIAŁBYM ZACZĄĆ SZKOLIĆ SIĘ U ZICMARA ! JEDNAKŻE PRZEZ PODJĘCIEM DECYZJI PROSZĘ O DOWODY NA TO ,ŻE SYSTEM NAPRAWDE JEST DOCHODOWY .CZY ZOSTANIE WYSŁUCHANA MOJA PROŚBA? :lol:

Awatar użytkownika
candleelephants2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: candleelephants2 »

Shadi pisze:Tylko jak mówię. W tym wypadku musielibyśmy przyjąć że każda osoba która kiedykolwiek była na jakimś szkoleniu tworzy samoistnie reklamę dla osoby szkolącej.
tylko Mr.T , Microbi itd nie mają w stopce adresu www reklamującego system MrYogiego...
Trzeba być naiwnym nie patrząc na taki dziennik przez pryzmat reklamy.
I już z góry odpowiadając na jakieś ataki pewnych osób - nie twierdzę, że system Zicmara jest zły, czy, że Vinci oszukuje - nie mam szklanej kuli, nie wiem tego - a systemu po prostu nie znam.
Ostatnio zmieniony 23 lis 2011, 11:12 przez candleelephants2, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ka7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ka7 »

jasne ze jest dochodowy, pokazane jest to tu
http://www.forexfactory.com/showthread. ... 908&page=2
i tu http://zicmarmax.blogspot.com/
oprocz tego masz dziennik tu na nawigatorze;), hmmm. zakladanie jurnala w trzech miejscach w celach absolutnie nie reklamowych.., ale kolo z 6 pochwalami i tak dalej nie bedzie rozumial :wink:
Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

Witam,
ponieważ wiele osób w tym dzienniku doszukuje sie oszustw ze strony Vinciego w tym dzienniku na rzecz marketingu nie bede sie tutaj wypowiadał, bo nie chce śmiecić, natomiast wypowiem sie w tym temacie na swoim watku niebawem

Zicmar
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

ka7 pisze: ale kolo z 6 pochwalami i tak dalej nie bedzie rozumial :wink:
Jesteś debilem czy płacą Ci za to? Wpadasz gdzie tylko się da.. panoszysz się jak gówno w betoniarce... i myślisz że jesteś fajny.
Kolo to do kolegów z podwórka... o ile posiadasz...
Widzisz wszystko już zostało powiedziane ale Ty musiałeś się znowu wtrącić.
Nudzisz mnie już. Pokaż co Ty potrafisz. Jeżeli Ci szkolenie nie pasuje "kolo" to omijaj to szerokim łukiem.
"kolo" jakbyś nie zauważył - czekamy na Vinciego i jego screeny dla potwierdzenia tej jego skuteczności. Najwyżej będzie kompromitacja Vinciego. Ot co. Jednak Ty dalej będziesz nikim tu. Nic nie pokazałeś.. nic nie dałeś... tylko ryja drzesz i wyszukujesz co się da.
Ok robią marketing w około - super ale co mnie to obchodzi - jak dla mnie liczy się to czy szkolenie jest ok - a jest. Wiec w czym masz problem "kolo"? Problemem jest dla Ciebie że Ci nie pokaże jak, że nie poda Ci zasad nie? Boli Cie tak? Żałosne "kolo"
Jurnal - nie znaczy - dam zasady wejścia dla malkontentów, a Tobie polecam dalej wyszukać miejsca dla siebie gdzie by się przyczepić i swoje mądrości nam sprzedać.

Awatar użytkownika
ka7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ka7 »

jesli ta agresywna reakcja ci pomoze to spoko koleszko na twoim miejscu poszukalbym sobie dziewczyny, bo nadmiar pewnej substancji w organizmie najwyrazniej uderza ci do mozgu, ja dalej jak mlody bog, looz, zadowolony :wink:
Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,

ODPOWIEDZ