BlackHorse FX - ECN/ STP/Currenex

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

FXfighter pisze:Zauważyłem, że na tym koncie nie ma chyba oddzielnie naliczanej prowizji, tylko jest ona już wliczona w spread.
Mam nadzieje, że tak nie jest.
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

Awatar użytkownika
faflik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: faflik »

Ja próbowałem dwa razy otworzyć rachunek demo. Niestety na e-mail nic nie przychodzi. Spam sprawdzałem, nie ma.

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kovis »

Helium pisze:
FXfighter pisze:Zauważyłem, że na tym koncie nie ma chyba oddzielnie naliczanej prowizji, tylko jest ona już wliczona w spread.
Mam nadzieje, że tak nie jest.
ECN pobiera opłaty tylko i wyłącznie za transakcje. Jest ona pobierana oddzielnie od spreadu między bankowego.
W spread nigdy nie ingerujemy.

Dodano po 3 minutach:
sgorn pisze:Kovis, wiesz juz moze o ktorej i gdzie ma odbyc sie ta prezentacja 02.12 w Warszawie?
Godziny 17-19 lub 16-18 - chcemy na realnym rachunku pokazać jak wszystko funkcjonuje.

Dodano po 4 minutach:
reptile pisze: Nie marudz.. caly Lonodn gra na CNX :D ..ostatno znow padlem.. okazuje sie ze CNX jest DMA..
Kto jest znow PrimeBrok dla BMFN? Bo podobno mialo nie byc posrednikow ja juz naliczylem 4.

Pytanie: czy w ramach BMFN.. oferta ala CNX jest ECN czy STP?
BMFN jest na Currenex - ECN.
BlackHorse Fx - Currenex - ECN tylko ta platforma obecnie nas interesuje.
Testowałem MT4, MT5, Currenexa, dealing book, i jakieś indywidualne twory - najszybszą okazał się Currenex - zarówno pod automat jak i manualny handel.

Półautomaty :
pisałem o wspomagaczach handel - będą za darmo na naszej platformie.
W czwartek jesteśmy w Pradze - będą rachunki w PLN + pary złotówkowe.

Rozwijamy się i wprowadzamy wszystko na co zwracacie uwagę.
Dziękuje za wsparcie i cierpliwość.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Kovis pisze:reptile napisał:

Nie marudz.. caly Lonodn gra na CNX Very Happy ..ostatno znow padlem.. okazuje sie ze CNX jest DMA..
Kto jest znow PrimeBrok dla BMFN? Bo podobno mialo nie byc posrednikow ja juz naliczylem 4.

Pytanie: czy w ramach BMFN.. oferta ala CNX jest ECN czy STP?

BMFN jest na Currenex - ECN.
BlackHorse Fx - Currenex - ECN tylko ta platforma obecnie nas interesuje.
Testowałem MT4, MT5, Currenexa, dealing book, i jakieś indywidualne twory - najszybszą okazał się Currenex - zarówno pod automat jak i manualny handel.
No to problem wg mnie jest..
W ogole.. juz mi sie rzygac chce tymi stronami o fx i platformach..

Po pierwsze zeby brac udział w ECN CNX trzeba być PrimeBroker na CNX..
I teraz sedna nie moge dojsc czy jest tylko 1 tak jak na SWFX GS czy wiecej.. PB = MM
BHFX nie moze być ECN ani STP a co najwyzej jest IB do STP
Jesli BMFN nie jest PB to jest max STP.
Jesli BMFN nie jest STP to jest IB do JPM albo innego PB(co watpie bo z listy 5 wszystkich ktorych obecnie sprawdziłem tak wlasnie wyglada)
Co to wszystko oznacza.. i duzo i nic..
Duzo niescislosci i wciskanie kitu tyle..

Currenex classic i viking to platforma i dupa nas obchodzi.. interesuje nas CNX jako EMS.. i warunki,bo jak uzywam api to nie korzystam z platformy tylko serverow.. ktore sa okrojone i skrojone pod animacje danego Cpty..
Jeśli ten model jest faktyczny tylko czekać aż zacznie sie narzekanie.. bo usztucznione warunki zwykle źle się kończą... moze ktos zacznie w koncu zarabiac i zacznie sie kombinowanie..

Czy ktos wrzuci kiedyś jakikolwiek DOM z realnego konta, żebym mógl dojść do prawdy?
Bo znów wyjdzie, że chce tylko dyskredytować i malkontent jestem..
Ostatnio zmieniony 22 lis 2011, 17:36 przez reptile, łącznie zmieniany 1 raz.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

Kovis a jest szansa na to by byl min pozycja 0.1 lota ale krok 0.01 lota? przy niektorych MM setne części lota przydały by się(wieksza dokladnosc jesli chodzi o % ryzyka). W Dukasie jest krok 0.01 lota.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

sgorn pisze:W Dukasie jest krok 0.01 lota.
W Dukascopy jest krok o 1 jednostkę, czyli jakieś 0.00001 lota
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

FXfighter
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FXfighter »

raposo pisze:W Dukascopy jest krok o 1 jednostkę, czyli jakieś 0.00001 lota
W CNX też można regulować kwotę co do jednostki, chociaż można przypuszczać, że takie zabawy zwiększają odrobinę prawdopodobieństwo, że zlecenie nie zostanie zrealizowane w całości.

Kovis pisze:ECN pobiera opłaty tylko i wyłącznie za transakcje. Jest ona pobierana oddzielnie od spreadu między bankowego.
W spread nigdy nie ingerujemy.
No cóż, może czegoś się nie dopatrzyłem. Może też być tak, że na demo w BMFN są trochę inne warunki niż docelowe w BHFX. Otworzyłem testowo na demo pozycję w kwocie 10000 na EURUSD (czyli 1 pip = 1 USD) i zamknąłem ze stratą 5,1 pipsa - z Account Balance zeszło mi 5,1 USD, chyba powinno zejść więcej włącznie z prowizją, będę jeszcze musiał poeksperymentować z tym w wolnej chwili.

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

Powiem tyle .....
BMFN and its products and services offered on the site www.bmfn.com are NOT registered or regulated by any U.S., Canadian or Australian regulator, including FINRA, SEC, FSC, NFA, CFTC or ASIC.
BMFN jest regulowany obecnie .... w Rosji. A ja właśnie mam problem z odzyskaniem kasy od nich .....
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ramaso
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ramaso »

uuuuu. mocne.

Tomaszek2145
Bywalec
Bywalec

Witam.Mam ten sam problem.Próbowałem już trzy razy i cisza.

Nieprzeczytany post autor: Tomaszek2145 »

faflik pisze:Ja próbowałem dwa razy otworzyć rachunek demo. Niestety na e-mail nic nie przychodzi. Spam sprawdzałem, nie ma.

ODPOWIEDZ