Gdyby pieniądze nie były problemem to kupiłbyś jedno i drugieAekold pisze:- po 2 latach pieniedze przestaly byc problemem
- nie wiem czy kupic sobie samolot czy jacht
Droga tradera
-
Cadermo
Ja jestem zdania ,że nie każdy się nadaje do danej pracy. Sam nie wiem ,czy podołam na dłuższą metęskco pisze:ridera
To dlatego że wprawdzie długotrwały trening czyni mistrza ale jednak trzeba wiedzieć jak prawidłowo trenować.
Wiesz chociaż co jest problemem ? Bo może kwestia tkwi tylko w systemie ?a7531 pisze:Witam,
Wcale nie znaczy ,że tak szczęsliwie zakończy się droga każdego tradera.
Przez 6 lat swojej działalności na Forexie kilkanaście razy przeszedłem tą ciernistą drogę i nadal jeżeli wysyłam kasę to tylko w jedną stronę.
Doszedłem do jednej prawdy, pewne jest to ,że na każdej transakcji zarobią brokerzy.
Nawet jakby mnie było na stać na jacht i samolot to bym nie kupiłMihau pisze:Gdyby pieniądze nie były problemem to kupiłbyś jedno i drugieAekold pisze:- po 2 latach pieniedze przestaly byc problemem
- nie wiem czy kupic sobie samolot czy jacht
-
Cadermo
super opis drogi, wg mnie mentor jest potrzebnny... sam mam 2. To nie znaczy ze im place albo spotykam na codzien(w m,oim przypadku)jednego co tydzien)... wystarczy ze czasem "studiuje" ich trady i daze do ich poziomu inwestowania. mysle ze dla wielu inwestorow np. fxlamer albo mr yogi )i inni to przyklad) byli w pewnym chociaz malym stopniu kiedys wzorem.
Pieniądze są krwią tego świata...
Nasz fach nie jest łatwy.. jak już raz zacząłeś przepadłeś..to klątwa.. jesteś na to skazany do ostatniego ticka,a rynek nigdy nie przestaje tickować..nigdy czaisz? Całe życie w stresie.. na sekundę spuścisz gardę i po tobie.. SL lub MC to tylko krótka przerwa ..za głupotę się płaci.. za miesiąc wpłacisz nowy depozyt i dalej.. Albo zapomnij o tym wszystkim..
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
reptile powinni to wpisac na liste twardych narkotykow. Ale dzialanie ma bardziej w sumie zblizone do papierosow. Wyniszcza z czasem.
Przeczytalem liste ponownie i z jednej strony moglbym umiescic sie w punkcie 42, bo mentora nadal nie spotkalem, ale z drugiej strony rownie dobrze moglbym cofnac sie do punktu 10tego czy ktoregos z nizszych, bo nadal widze ze dluga droga przede mna. Tym bardziej ze czasem zaskakuje sie kompletnie idiotycznym zachowaniem w stosunku do rynku.
Przeczytalem liste ponownie i z jednej strony moglbym umiescic sie w punkcie 42, bo mentora nadal nie spotkalem, ale z drugiej strony rownie dobrze moglbym cofnac sie do punktu 10tego czy ktoregos z nizszych, bo nadal widze ze dluga droga przede mna. Tym bardziej ze czasem zaskakuje sie kompletnie idiotycznym zachowaniem w stosunku do rynku.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Nie słyszałeś że pierwszy milion trzeba ukraść aż boje się pomyśleć co trzeba zrobić aby zdobyć pierwszy miliardridera pisze:Raczej milionerami ,do miliardera nie dociągnieszmuzyk1989 pisze:ja jestem na 11/12 kroku i ludzie... aż tyle jeszcze do pokonania?spoko, damy radę, w końcu jesteśmy tu żeby być milionerami/miliarderami!
Prędzej zejdziesz na zawał niż zarobisz pierwszy miliard:D
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów