Droga tradera

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Klimek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Klimek »

Jak dla mnie to górna granica nie istnieje - niestety jest tak, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Jeśli będziesz miał 15-20 milionów, to i wydatki Ci wzrosną. Dom już będzie za ciasny, będziesz chciał własny. Na wyspie w ciepłym kraju będzie fajnie, ale własna mała wyspa to jeszcze fajniejszy pomysł. I tak dalej, i tak dalej… Kwestia kontrolowania siebie i swoich zachcianek, ale to już dobrze zna każdy trader właśnie z tej drogi, która została opisana na wstępie. Kontrolowanie siebie...

Awatar użytkownika
muzyk1989
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: muzyk1989 »

Jestem raczej zwolennikiem spokojnego życia i jeżdżenia na rowerze. No chyba, że zażyczę sobie rower za 100tys $ z jakiegoś hiper lekkiego materiału, ale wątpię :) a ponoć mieszkania na Chorwacji tanie :)
Trade what You see, NOT what you expect.
Gram na H4.

Awatar użytkownika
RoLudlum
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: RoLudlum »

Klimek pisze:Jak dla mnie to górna granica nie istnieje - niestety jest tak, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Jeśli będziesz miał 15-20 milionów, to i wydatki Ci wzrosną. Dom już będzie za ciasny, będziesz chciał własny. Na wyspie w ciepłym kraju będzie fajnie, ale własna mała wyspa to jeszcze fajniejszy pomysł. I tak dalej, i tak dalej… Kwestia kontrolowania siebie i swoich zachcianek, ale to już dobrze zna każdy trader właśnie z tej drogi, która została opisana na wstępie. Kontrolowanie siebie...
Że tak się zapytam z własnego doświadczenia czy taka gdybanologia teoretyczna ;)
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów

ODPOWIEDZ