Po trzech latach na rynku jak napisałeś,jeśli zarabiasz nie pisałbyś takiego posta,każdy kto zgarnia kasę z tego forum napisze Ci to samo,różnica jest taka,że Ci co zarabiają mogą kogoś przeszkolić,ale nie muszą i się nie reklamują w ten sposób.pzdrsl3tp10 pisze: Nie zależy mi na rozgłosie więc nie będę urządzał tu dyskusji i przepychanek słownych.
SL3TP10
Istotą mojego tematu jest to, że ja nie zamierzam nikogo uczyć jak zarabiać na Forexie. Nie będę też chwalił się czy ja zarabiam czy też nie. Zarabianie na Forexie to więcej niż reguły wejścia i wyjścia z pozycji. Ja mogę nauczyć ludzi jak przewidywać ruchy cenowe takie jak na przedstawionych wykresach. Jak, kto wykorzysta tą wiedzę to już jego osobista sprawa. A tak przy okazji, skąd wiesz, ze nie jestem jednym z tych, którzy umieją zarobić ale w przeciwieństwie do tych innych chcą kogoś przeszkolić ?
Treści publikowane przeze mnie nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów (Dz. U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
Czyli tak - nie zależy Ci na nauce innych, nie zależy Ci aby innych nauczyć zarabiać, ale jesteś jednym z tych który może nam pokazać jak przewidywać ruchy ceny.. a to nie wiąże się ze sobą? Cóż za samarytanizm
Rozumiem też że nie masz zamiaru nas przekonywać iż to nie bubel?:)
Pytanie:
Czy jesteś w stanie przekonać potencjalnego - niechcącego się nauczyć zarabiać a tylko przewidywać ruchy - użytkownika, że nie nabijasz nikogo w butelkę ?:)
Jesteś w stanie w jakikolwiek sposób zaprezentować wejścia tym systemem - wykonane a nie te które można było wykonać? Przekonaj mnie.

Rozumiem też że nie masz zamiaru nas przekonywać iż to nie bubel?:)
Pytanie:
Czy jesteś w stanie przekonać potencjalnego - niechcącego się nauczyć zarabiać a tylko przewidywać ruchy - użytkownika, że nie nabijasz nikogo w butelkę ?:)
Jesteś w stanie w jakikolwiek sposób zaprezentować wejścia tym systemem - wykonane a nie te które można było wykonać? Przekonaj mnie.
Nie będę Cię przekonywać. Tak na prawdę to nie zależy mi, aż tak bardzo na przekonywaniu gdyż pracuje nad tym projektem już wystarczająco długo, żeby dawał mi pieniądze i bez szkoleń. Chciałbym tylko podzielić się z zainteresowanymi owocami mojej pracy. Jeżeli chciałbym nabijać kogoś w butelkę to ogłaszałbym się w prasie pokroju Parkietu i oferował szkolenia z teorii analizy technicznej. Tacy trenerzy to dopiero koszą kasę mówiąc o teorii Dowa i świeczkach 

Treści publikowane przeze mnie nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów (Dz. U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
Też jestem nieprzekonany
miesiąc wejść na real ze skutecznością 90% wejścia podawane live
we waiting
to co tak naprawdę reklamujesz ?
miesiąc wejść na real ze skutecznością 90% wejścia podawane live
we waiting

sorry ale chyba działy pomyliłem bo myślałem, że ty piszesz w Forex JournalNie będę Cię przekonywać. Tak na prawdę to nie zależy mi, aż tak bardzo na przekonywaniu gdyż pracuje nad tym projektem już wystarczająco długo, żeby dawał mi pieniądze i bez szkoleń. Chciałbym tylko podzielić się z zainteresowanymi owocami mojej pracy
to co tak naprawdę reklamujesz ?

Dzięki Shadi za nabijanie licznika wejść w temat. Jak się postarasz to jeszcze przez jakiś czas nie utonie 
A tak na poważnie. Kończę tę dyskusję. Nie zamierzam odpisywać na tego typu posty. Myślę, że część z forumowiczów zdała sobie już sprawę, że poprzez pisanie na forum niewiele można się nauczyć. Sądząc po ilości zapytań na mojego maila chyba się nie mylę.

A tak na poważnie. Kończę tę dyskusję. Nie zamierzam odpisywać na tego typu posty. Myślę, że część z forumowiczów zdała sobie już sprawę, że poprzez pisanie na forum niewiele można się nauczyć. Sądząc po ilości zapytań na mojego maila chyba się nie mylę.
Jak wiemy baranów szukających na tym forum wciąż jest wiele - naciągaczy również.
Skoro tak bardzo cieszysz się z licznika wejść podkręconego przeze mnie - a wiemy że reklama nie jest tania poproszę o 10tys. pln na moje konto albo nie - na jakieś schronisko wpłać - kilka pipsów z dziś powinno starczyć. Myślę że zapracowałem na to sądząc po ilości zapytań na Twój mail.
Żałosne
Skoro tak bardzo cieszysz się z licznika wejść podkręconego przeze mnie - a wiemy że reklama nie jest tania poproszę o 10tys. pln na moje konto albo nie - na jakieś schronisko wpłać - kilka pipsów z dziś powinno starczyć. Myślę że zapracowałem na to sądząc po ilości zapytań na Twój mail.
Żałosne