tylko przy otwarciu, oddzielnie liczona.Helium pisze:Jak jest pobierana prowizja w am pro???
Jest doliczana do spreadu czy jest pobierana przy otwarciu lub zamknięciu pozycji???
Admiral Markets - Wątek II
Witamy w rodzinie....Vindykator pisze:Nie lubię tego brokera, kilka razy dziennie re-kwoty a przed chwilą nowość:
mam sygnał chcę w shorta wejść,klikam, info: zła cena Mr. Green

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Nie przesadzaj. To jeszcze nie świadczy, że na pewno jest w DD (choć jest też taka szansa). Może to po prostu oznaczać słabą szybkość serwerów brokera lub duży ping ze strony klienta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Na standard.Microbi pisze:Dokładnie jak mówi rapso, grasz na standard czy Pro ? jak na standard , a nie masz ustawionego odchylenia od ceny to wiadomo że przy nagłym ruchu ceny nie otworzy, i nie jest to że brok ci utrudnia, na Pro byś miał otwarcie z poslizgiem u ECN tak samo .
Ale nie mogę Ci przyznać racji.
Gram czasami z kumplem na IDM i gramy tą samą strategią.
U niego zawsze otwiera po cenie jaką klikamy, dostał co prawdą 4 razy komunikat że "zbyt szybka zmiana ceny" ale złożył już łącznie 400 zleceń więc myślę że te 4 razy to niewiele.
Ja od kiedy jestem w AM otworzyłem 213 zleceń i dostałem rekwota z 30 razy.

Prawda jest taka że rezygnuję z Admirala, przy mojej strategii pożera on duży kawałek mojego tortu.