Szybka egzekucja to jest to czego bardzo potrzebuję ...Microbi pisze:Z tym się zgodzę, AM nie ma szybkiej egzekucji, klikam skalpa na GFT, i działa szybciej niż AM Pro
Admiral Markets - Wątek II
-
- Gaduła
-
- Gaduła
w AM (konto standard) przy wysokiej zmienności (wybicia z konsol, na danych) występują bardzo bardzo bardzo często
ponowne kwotowania lub komunikaty zła cena, cena nie rynkowa, zrywa połączenie, wtedy też mogą zdarzyć się poślizgi na SL'u. Na spokojnym rynku wszystko jest w jak najlepszym porządku. U mnie realizacja zlecenia trwa około 3 sekund. Może dla day-traderów jest do dupy, ale i tak większość z Was przy tym stylu gry traci, a więc nie ma co się spinać hehe no chyba, że prestiż ponoszenia porażek u ECN jest diametralnie większy... Do swingu bardzo dobry, niskie swapy, od czasu do czasu coś tam coś tam wypłaci i gra gitara.
PS jestem tam od 1,5 roku.

PS jestem tam od 1,5 roku.
-
- Gaduła
-
- Gaduła
1. Jak wyglada procedura zmiany konta pro na standard? NIe widze mozliwosci zmiany z poziomu gabinetu inwestora.
2. Mam zainstalowane na 2 komputerach MT4AM. Miedzy innymi rachunki demo. Dlaczego na jednym demo mam CFD WIG20, a na drugim nie? Oczywiscie mam z zakladce rynki wyswietlone wszystkie symbole
2. Mam zainstalowane na 2 komputerach MT4AM. Miedzy innymi rachunki demo. Dlaczego na jednym demo mam CFD WIG20, a na drugim nie? Oczywiscie mam z zakladce rynki wyswietlone wszystkie symbole
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.