Od razu uprzedzam że niektóre strategie nie działają na Pro właśnie ze względu na pięć miejsc po przecinku
Admiral Markets - Wątek II
Handel na AdmiralPro będzie zablokowany dopóki nie wpłacisz depo. Po dokonaniu wpłaty i zaksięgowaniu tego w "Gabinecie Inwestora" możesz odpalać Pro i grać, wtedy też będziesz miał kwoty do piątego miejsca.
Od razu uprzedzam że niektóre strategie nie działają na Pro właśnie ze względu na pięć miejsc po przecinku
Jak ktoś wie jak to rozwiązać to ja bym prosił o pomoc
Dajmy na to co trzeba przestawić w takiej podstawowej strategii jaką jest MACD Sample żeby działała przy pięciu miejscach po przecinku ??
A po zalogowaniu do konta Pro zmieniłeś istrumenty na XXXXXX-Pro ?hampel pisze:witam,
jak odpalic Adiral Pro na Mt4 ? Gram na Standard i jak loguje sie na Pro to mam zablokowany handel i kwotowania sa z czterema miejscami po przecinku , a nie z piecioma tak jak to powinno byc.
jesli ktos wie w czym problem prosze o pomoc
z gory dziekuje
Na tych "normalnych" nie będziesz mógł handlować z konta PRO.
Najlepiej będzie zrobić osobną instalacje Matatradera dla konta pro.Janko pisze:A po zalogowaniu do konta Pro zmieniłeś istrumenty na XXXXXX-Pro ?hampel pisze:witam,
jak odpalic Adiral Pro na Mt4 ? Gram na Standard i jak loguje sie na Pro to mam zablokowany handel i kwotowania sa z czterema miejscami po przecinku , a nie z piecioma tak jak to powinno byc.
z gory dziekuje
- Mighty Baz
- Pasjonat

skco pisze:Najlepiej będzie zrobić osobną instalacje Matatradera dla konta pro.Janko pisze:A po zalogowaniu do konta Pro zmieniłeś istrumenty na XXXXXX-Pro ?hampel pisze:witam,
z gory dziekuje
tak sie nie robi....wczoraj tak mialem, bo dla celów szkoleniowych mam tez standard konto. Po przełączeniu na pro nadal miałem 4 cyfry i przy okazji inne syg niz powinny były być.
Robi sie tak [algorytm]
* log na pro
*zamykasz wszystkie wykresy
* ustawiasz rozwiń wszystkie symbole
* przewijasz w doł rynek tam gdzie masz pary walutowe, az zobaczysz jakby powtórkę par, tyle ze wyświetlaniem 5cyfr
* otwierasz nowe wykresy
* koniec
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
Mighty Baz pisze:skco pisze:Janko pisze: [...]
Najlepiej będzie zrobić osobną instalacje Matatradera dla konta pro.
tak sie nie robi....wczoraj tak mialem, bo dla celów szkoleniowych mam tez standard konto. Po przełączeniu na pro nadal miałem 4 cyfry i przy okazji inne syg niz powinny były być.
Robi sie tak [algorytm]
* log na pro
*zamykasz wszystkie wykresy
* ustawiasz rozwiń wszystkie symbole
* przewijasz w doł rynek tam gdzie masz pary walutowe, az zobaczysz jakby powtórkę par, tyle ze wyświetlaniem 5cyfr
* otwierasz nowe wykresy
* koniec
A po zrobieniu tego co wyżej po prostu zapisuje sie profil z wykresami instrumentów dla PRO i dla Standard. Na jednej instalacji wystarczy później zmienić konto i profil.