Od razu uprzedzam że niektóre strategie nie działają na Pro właśnie ze względu na pięć miejsc po przecinku

A po zalogowaniu do konta Pro zmieniłeś istrumenty na XXXXXX-Pro ?hampel pisze:witam,
jak odpalic Adiral Pro na Mt4 ? Gram na Standard i jak loguje sie na Pro to mam zablokowany handel i kwotowania sa z czterema miejscami po przecinku , a nie z piecioma tak jak to powinno byc.
jesli ktos wie w czym problem prosze o pomoc
z gory dziekuje
Najlepiej będzie zrobić osobną instalacje Matatradera dla konta pro.Janko pisze:A po zalogowaniu do konta Pro zmieniłeś istrumenty na XXXXXX-Pro ?hampel pisze:witam,
jak odpalic Adiral Pro na Mt4 ? Gram na Standard i jak loguje sie na Pro to mam zablokowany handel i kwotowania sa z czterema miejscami po przecinku , a nie z piecioma tak jak to powinno byc.
z gory dziekuje
Na tych "normalnych" nie będziesz mógł handlować z konta PRO.
skco pisze:Najlepiej będzie zrobić osobną instalacje Matatradera dla konta pro.Janko pisze:A po zalogowaniu do konta Pro zmieniłeś istrumenty na XXXXXX-Pro ?hampel pisze:witam,
z gory dziekuje
Na tych "normalnych" nie będziesz mógł handlować z konta PRO.
Mighty Baz pisze:skco pisze:Janko pisze: [...]
Najlepiej będzie zrobić osobną instalacje Matatradera dla konta pro.
tak sie nie robi....wczoraj tak mialem, bo dla celów szkoleniowych mam tez standard konto. Po przełączeniu na pro nadal miałem 4 cyfry i przy okazji inne syg niz powinny były być.
Robi sie tak [algorytm]
* log na pro
*zamykasz wszystkie wykresy
* ustawiasz rozwiń wszystkie symbole
* przewijasz w doł rynek tam gdzie masz pary walutowe, az zobaczysz jakby powtórkę par, tyle ze wyświetlaniem 5cyfr
* otwierasz nowe wykresy
* koniec