sgorn pisze:Hej, sluchajcie jakie trzeba dac ustawienia by wogole ruszyl ten automat?? wrzucilem go do experts, skompilowalem, probowalem odpalic na np 1H przy zadanych ustawieniach a on nic nie zrobil...co zle robie?
taki komentarz mialem jak na screenie
To połautomat. On działa tylko w oparciu o Fibo narysowane przez użytkownika. Nie potrafi wyznaczać sub/dem...
Błąd który masz na screenie oznacza, że masz dziurę w historii. W żaden sposób nie dotyczy robota.
Dziś już jestem bardziej ogarnięty i trzeźwiejszy niż wczoraj, więc mogę w razie czego wszystko składnie wytłumaczyć
-Obliczanie wielkości transakcji w oparciu o podane ryzyko.(Działa tylko jeśli Lot=0 a RiskPercent>0)
-"UseCriminalMoney", Granie kasą kasyna, czyli ryzykowanie pieniędzmi zarobionymi podczas poprzednich transakcji. Można również podać procent zarobionych pieniędzy, który ma zostać użyty przy zawarciu następnej transakcji.
Jakby ktoś chciał wyciąć kod odpowiedzialny za obliczanie wielkości lota...droga wolna.
EDIT
Widzę, że parę osób już ściągnęło. Ucieszyłyby mnie wszelkie komentarze te pochlebne jak i mniej pochlebne...a zwłaszcza znalezione błędy:D
Pozdrawiam,
Ribelo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.