Dzień miałem nerwowy i mało czasu na FX, nie powinienem podchodzić do platformy no ale...

edit:
na otarcie łez ,czwarte wejście +15p czyli wynik dzienny jest -6p.
Jednoznacznie nie mogę odpowiedzieć ale jest to kilka godz. dziennie,Mihau pisze:mandrejk, mógłbyś napisać coś o tym ile czasu poświęcasz na grę, w jakich godzinach grasz itp.?
Na spadające noże grałeś? Trzeba było poczekać aż się wyszumi cena, aż impet osłabnie.mandrejk pisze:Dziś totalna porażka
Na pewno odrobi bo jak tak obserwuje to wymiata skalpemmabe pisze:Na spadające noże grałeś? Trzeba było poczekać aż się wyszumi cena, aż impet osłabnie.mandrejk pisze:Dziś totalna porażka
Ale spoko, odrobisz to w późniejszych godzinach.
Fundamenty swoją droga a S swojąMkubuxK pisze:Buy jest tak samo pewne jak i Sell praktycznie w każdym momencie. Fundamenty namieszały dzisiaj ( obligacje i premier Wloch ). Przeczekaj panike i graj dalej skalp albo ogranicz się do szukania S.
Łatwo powiedzieć ,sam nie wiem dlaczego grałemmabe pisze:Na spadające noże grałeś? Trzeba było poczekać aż się wyszumi cena, aż impet osłabnie.
Dzięki wielkie za dobre słowo tego mi było trzebaInk. pisze:Na pewno odrobi bo jak tak obserwuje to wymiata skalpem Smile