Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

kojot pisze:mowisz o niej ?? , a fuj...
Tak się zastanawiam... Bo to się naprawdę często zdarza.:) Wiele osób ma taką tendencję w komunikacji na forum, że ktoś coś pisze "np. lubię Lindsay", to ktoś drugi szybko dodaje "Lindsay jest k..., głupia itd". Na mnie osobiście to nie robi żadnego wrażenia, ale geneza takiego typu komunikacji może być całkiem ciekawa.

Na pewno nie jest to komunikacja skuteczna, nastawiona na cel.

A może to zwykłe problemy w kontaktach społecznych?
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

kojot
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: kojot »

hmm, tak mi sie przypomnialo ze widzialem ta pania w "pieknej pozie" ,
myslalem ze masz poczucie humoru,
a ty kolego doszukujesz sie problemow tam gdzie ich nie ma,
zanim bedziesz krytykowac innych i snuc dziwne teorie , zastanow sie czy nie masz wiekszych problemow z samym sobą

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

kojot pisze:myslalem ze masz poczucie humoru
No i widzisz jak się pomyliłeś.:) Nie wolno robić takich błędów.:)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

jasonbourne pisze:Choć prawda jest taka, że większość dziewczyn jest tak nudna, że gdyby nie ich dupa i cycki, pies z kulawą nogą by się za nimi nie obejrzał."
Czujesz się w segmencie tych lepszych facetów ? :lol:
jak trafisz na laske z takiego segmentu powie Ci to samo..
Dlatego Ci mówie.. skończ z tymi burdelami.. albo zrób wywiad gdzie pojawiają sie fajne laski :D

W sumie.. co znaczy nudne? Bo teraz sobie myśle.. jak Jason widzi nude :lol: .. i wszystko jasne.. :lol:
Po mojemu to w d. ci sie od tego sexu poprzewrcało... :D
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

reptile pisze:Czujesz się w segmencie tych lepszych facetów ? Laughing
To nie temat o mnie. Więcej nie chce mi się pisać.:)

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

jasonbourne pisze:To nie temat o mnie. Więcej nie chce mi się pisać.Smile
Ale swoją perspektywe zawarłeś.. :lol:
:568:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

jasonbourne

Możesz zdefiniować nudne?

Znałem dwie które programowały lepiej niż ja do tego jedna nawet spekulowała na giełdach.

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

skco pisze:Znałem dwie które programowały lepiej niż ja do tego jedna nawet spekulowała na giełdach.
Ale się uparliście. Dla mnie laska może mieć i doktorat z astrofizyki, i być nudna i mało ciekawa. Co ma wykształcenie do tego?

Dla mnie ciekawa dziewczyna to taka, która nie znudzi się mi po 5 minutach rozmowy. Niestety większość nudzi się znacznie szybciej. :mrgreen: I tu właśnie przydaje się NLS, bo jak dziewczyna ma równie barwną osobowość jak te świniaki, co mój sąsiad na polu wypasa, to przynajmniej jest o czym z nią rozmawiać. Zakładając oczywiście że fajnie wygląda, bo jak jest brzydka i nudna, to wiadomo, że szkoda czasu.

A taka naprawdę fajna dziewczyna potrafi mnie zainteresować w rozmowie nawet godzinę.:) Szkoda tylko, że jest ich tak mało.:)

Awatar użytkownika
TARKIN
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TARKIN »

http://demotywatory.pl/3534808/Co-ma-ws ... a-i-gielda
jedno i drugie nie przewidywalne
ale gracze i podrywacze czuja się jak ryba w wodzie
jak posiadasz umiejętność w jednej dziedzinie "nieprzewidywalności"
to w drugiej nie powinno być "trudno"
testosteron kluczem do sukcesu
"Tylko silnych los obdarza hojnie "

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Eee, lipa, myślałem, że ktoś coś powie o NLS, a tu tylko takie dywagacje. Kończąc wątek, może jeszcze podam przykładu prostego patternu, cóż moje formacje są na etapie testowym, ale takie głupie gadanie naprawdę działa na kobiety bardziej niż dobra fura. A jakie tanie jest.:)

"Wiesz, świetnie, że jesteś z kimś w stałym związku. Na pewno niełatwo było znaleźć takiego partnera. Partnera, który potrafi ciebie docenić, zrozumieć, spełniać twoje pragnienia. Kogoś, dzięki komu jesteś po prostu szczęśliwa. Założę się, że będąc w tak poważnym związku nawet przez myśl ci nie przyjdzie, żeby szukać tych wszystkich cudownych wrażeń, jakie daje poznawanie nowej osoby. Tej całej ekscytującej tajemnicy, niepewności, wiesz., tych takich chwil, kiedy patrzysz drugiej osobie w oczy i po prostu nie wiesz czy mu się podobasz. Czy jesteś wystarczająco wyjątkowa, żeby zwrócić na siebie uwagę? I wiesz, założę się, że nawet nie próbujesz sobie wyobrażać, jak wyglądałby seks z kimś nieznajomym. Bo niby po co miałabyś to robić? Przecież twój partner na pewno spełnia twoje wszystkie, nawet te najskrytsze, fantazje erotyczne. I wiesz, wydaje mi się nawet, że nie powinnaś sobie wyobrażać jakby to było gdyby...."

Takie głupie teksty działają, k..., lepiej niż Porsche przed domem.

A i pośmiać się można.:)

ODPOWIEDZ