BlackHorse FX - ECN/ STP/Currenex

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kovis »

Kielki pisze:Ludzie u nas lubią siać defetyzm, takie jest moje zdanie. Nie lepiej zaczekać i zobaczyć w praniu jak to wszystko wyjdzie? Nikt nikomu nic na sile nie karze otwierać, wystarczy dać im trochę czasu i poczytać opinie innych. 1k$ to nie jest jakiś mega próg przecież.
nazwa specjalnie dla tych życzących "szczęścia" : BlackHorse ;)

Awatar użytkownika
woyna
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: woyna »

od wczoraj mam komunikat cena nie rynkowa w kółko, znikło też większość ticków, a takie były fajne

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kovis »

Nie ma jeszcze naszego dema na stronie - proszę nie ściągać dema mt4.
Informatyk zabrał się do pracy, mam nadzieje że do końca tygodnia będziemy mieli wszystko uruchomione. Dziś pousuwa starocie ze strony.

Ustaliłem z moderatorem i pozwolimy sobie zmienić pierwszą stronę.
Wszystkie zapisy oraz oferty odnośnie mt4 są już nie aktualne.

Przepraszam za opóźnienia, ale tyle niestety trwało testowanie i wybór najlepszego wariantu dla traderów i naszych przyszłych Klientów.

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje że do usłyszenia w poniedziałek.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

MajorGC pisze:Dobra, ale publicznie to juz sobie wjezdzajcie gdzie indzie. Wkurw..ce jest kiedy szukam w pewnych dzialach konkretnych informacji, a co chwile natykam sie na jakies personalne wjazdy.
Może Koledzy ramaso oraz RoLudlum sami pokażą co zrobili w tych tematach o których piszę...,jeżeli nic nie zrobili , niech przynajmniej pokażą forumowiczom jak te przeszkody ominąć...
brawo ZZ

Dodano po 2 minutach:

Nigdy w życiu w tak krótkim czasie nie dowiedziałbym się tyle o fx co na tym forum tak więc zz mądrze mówi
Miło,najważniejsze dla mnie jest to że idziemy do przodu...
Wracając do tematu jeżeli Kovis zrobi to co mówi to mamy dzięki niemu przynajmniej jedną instytucję finansową w Polsce...,mnie to wystarczy...,
Wtedy mogę spokojnie się wyłączyć.. i będzie ze mną mieć spokój ponieważ tylko o to mi chodzi ,tylko dlatego jestem na forum... :P

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

casper
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: casper »

To jak wszystko jest nieaktualne to proponuje zlikwidować cały wątek i zacząć od początku!

Doklejanie i wycinanie do niczego dobrego nie prowadzi.

Oferta będzie całkowicie inna od pierwotnego założenia,

zz
Maniak
Maniak

casper pisze:Oferta będzie całkowicie inna od pierwotnego założenia,
Ja nie widzę żadnej zmiany od pierwotnego założenia...

Pozdro.
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

casper
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: casper »

zz pisze:
Ja nie widzę żadnej zmiany od pierwotnego założenia...

To albo jesteś zakochany w tym wątku i autorze, albo ślepy!

zz
Maniak
Maniak

casper pisze:To albo jesteś zakochany w tym wątku i autorze, albo ślepy!
Tutaj odpowiedż.

Dodano po 21 sekundach:
Kovis pisze:Jeśli chodzi o wartość dodaną - obecnie "jedynie" spready i egzekucja zleceń.
Daj nam jeszcze kilka miesięcy, a na pewno rozbudujemy forex do poziomu nr 1 w Europie.
Zamierzamy mocno rozbudować ofertę na forex. Pisanie o ECN jest jak najbardziej na miejscu, nie obiecuje, realizuje krok po kroku. Dodatkowo będzie kilka bonusów i nowości, ale o tym później
nie chce dokształcać konkurencji. Cool
Pozdrawiam.

Dodano po 1 minutach:
zz pisze:Kovis napisał:
Wysłany: Sob 19-03-2011, 12:38
1- gwarancje depozytu /załatwione.
(80tyś GBP dla każdego rachunku - jako podstawa).
Plus dla rachunków VIP - wyższe gwarancje do 90 /95% całej kwoty wpłaty.
2- nad dodatkowym ubezpieczeniem depozytu w niezależnej firmie będziemy teraz pracować.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

zz

Jeśli chodzi o gwarancje depozytów to faktycznie brzmi to fantastycznie. Aż się boję czy nie za pieknie to brzmi. Oby nie.
Natomiast zmiana jest potęźna w przypadku platformy i oferty.
Tak sobie myśle czy nie dałoby się zostawić MT do podglądu wykresów bo nie bardzo chce mi się poznawać kolejną platformę. Za stary już jestem na ciągłe zmiany.
Najgorzej sprawa wygląda odnośnie oferty. Na początku Kovis obiecywał tynek energii, surowce, towary, waluty, a obecnie tylko waluty , kilka indeksów i akcji.
Nie czepiam się bo doskonale rozumiem, że początki są trudne i należy się uzbroić w cierpliwość. Po prostu mam nadzieję, że za kilka/kilkanaście miesięcy oferta znacząco się rozszerzy.
Póki co BH wygląda na najciekawszą (potencjalnie) ofertę brokerską. Po wpadce Aliora robię się sceptyczny, ale nie tracę nadzieji.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

zz
Maniak
Maniak

zz

Jeśli chodzi o gwarancje depozytów to faktycznie brzmi to fantastycznie. Aż się boję czy nie za pieknie to brzmi. Oby nie
To co proponuje Kovis to nie fantastyka tylko normalna i rzetelna praktyka w bankowości dostępna na całym świecie na wyciągnięcie ręki...
Problem w tym że u nas to dopiero zaczyna raczkować....
MarioDM pisze: Za stary już jestem na ciągłe zmiany.
Dokładnie o to mi chodzi...
Mój wnuk za laskami goni.... :P ,a ja na stare lata tylko testuje platformę za platformą....
Reasumując zależy mi tylko na tym aby powstała chociaż jedna instytucja finansowa w polsce,abyśmy zamiast na pierdołach koncentrowali i się na pracy...

Pozdrawiam.

Dodano po 1 minutach:

PS jeżeli będzie nie jedna ,a więcej instytucji ...w Polsce.. to jeszcze lepiej.. :P

ODPOWIEDZ