BlackHorse FX - ECN/ STP/Currenex

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

euro12 pisze:Kovis napisał:
Wysłany: Sob 19-03-2011, 12:38
1- gwarancje depozytu /załatwione.
(80tyś GBP dla każdego rachunku - jako podstawa).
Plus dla rachunków VIP - wyższe gwarancje do 90 /95% całej kwoty wpłaty.
2- nad dodatkowym ubezpieczeniem depozytu w niezależnej firmie będziemy teraz pracować.

czy to nadal aktualne?

2. Jaka jest gwarancja depozytu i kto gwarantuje (kraj/nazwa instytucji) ?
3. Depozyt bedzie na koncie jakiej firmy (matki/corki,kraj) czy osobno poza firma na indywidualnych rachunkach?
4. Jaka i czy bedzie dodatkowa gwarancja dla wiekszych wplat?
Elitarne instytucje finansowe tak robią jak chce Kovis..
Poza standartowym gwarancją depozytów czyli 22 tyś Euro,można dodatkowo ubezpieczyć do wyższej kwoty w instytucjach finansowych.
Kierunek jak najbardziej słuszny..

Pozdrawiam i czekamy na szczegóły.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

Na prawdę - trzymam kciuki, bo jeśli będzie tak jak wszystko jest tutaj przedstawiane to możemy otrzymać to na co wszyscy od dawna czekamy.

Powodzenia! :wink:

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kovis »

nygusek3 pisze:Kovis,
chyba trzeba przenieść Waszą firmę z Cypru, bo urzędy skarbowe od przyszłego roku zaczną wyciągać tam swoje macki:
http://forsal.pl/artykuly/560649,koniec ... _cypr.html
Oby strona cypryjska nie podpisała tej zmiany umowy! :evil:
Obecnie naszą firmą jest Czeska spółka s.r.o. = z o.o.
Cypryjska jest dla mnie tylko dodatkiem odnoście zysków kapitałowych osiąganych na własnych rachunkach.
Co roku przed wyborami jest śpiewka o zmianach, zobaczymy. Podatek jak jest to nie jest problem ;)

1.Kto jest wlascicielem / wspolnicy ?
obecnie ja, ale jestem też w trakcie negocjacji sprzedaż cześć firmy, potrzebuje więcej środków na reklamę i dalszy rozwój.
Jeśli się nie uda, a kolejnym krokiem jest przekształcenie w spółkę akcyjną - wyjdę na newconnect.
Wszystkie dane podamy na stronie głównej naszej firmy, obecnie nazwijmy to firmą "w budowie".
Skończyłem podatki na wsb oraz zarządzanie na UMK w Toruniu, nie ukrywam nigdy że pomocnymi osobami był Pan Prof. Jan Głuchowski - rektor Wyższej Szkoły Bankowej w Toruniu, oraz Prof. Jacek Patyk, którzy kształcili mnie i nakierowali na spółkę Cypryjską.

2. 3. 4.
Do końca tygodnia napisze odp o gwarancjach depozytów. Ustalamy wszystko, chcemy jak najlepiej. Walczymy do końca.

Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kielki »

A jak idzie sprawa z terminami ogolnie? Wczesniej byla mowa o dacie w okolicy 1 listopada mniej wiecej, jak sie posuwaja prace? Ile przyjdzie nam czekac? Tydzien, dwa, miesiac? :)
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"

zz
Maniak
Maniak

Kovis pisze:nie ukrywam nigdy że pomocnymi osobami był Pan Prof. Jan Głuchowski - rektor Wyższej Szkoły Bankowej w Toruniu, oraz Prof. Jacek Patyk, którzy kształcili mnie i nakierowali na spółkę Cypryjską.
Bardzo Wielki Szacunek dla Panów Profesorów.
Miło że w naszym kraju są Profesorowie co myślą i czują ..tak jak my....

Pozdrawiam.
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
RoLudlum
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: RoLudlum »

O święci Pańscy.... zatrudnijcie może jakiegoś polonistę ja tam jestem dysortografem ale i tak po oczach tekst na stronce daje. Kiedy można się spodziewać currenex`a na kontach demo, miło byłoby wypróbować.

Powodzenia
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kovis »

Obiecane kwotowania z dzisiejszego dnia.

Odnośnie dat : "czekamy" /niestety czekamy.
Mam nadzieje że na dniach (godzinach) wszystko zostanie zakończone.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

zz
Maniak
Maniak

Jeszcze raz SZACUN dla Kolegi Kovisa i Panów Profesorów Jana Głuchowskiego rektora Wyższej Szkoły Bankowej w Toruniu, oraz Prof. Jacka Patyka,
Tutaj jest dowód dlaczego to o czym piszą jest ważne
http://wyborcza.biz/Gieldy/1,114507,105 ... uropy.html
Nie wyobrażam sobie aby jakikolwiek bank czy firma finansowa na świecie mogła zbagatelizować to o czym pisze Kovis//// cytuję Kovisa Kovis napisał:
Wysłany: Sob 19-03-2011, 12:38
1- gwarancje depozytu /załatwione.
(80tyś GBP dla każdego rachunku - jako podstawa).
Plus dla rachunków VIP - wyższe gwarancje do 90 /95% całej kwoty wpłaty.
2- nad dodatkowym ubezpieczeniem depozytu w niezależnej firmie będziemy teraz pracować. ...///////
,to jest fundament bankowości..
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
ka7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ka7 »

zz na litosc tez mu kibicuje, ale czy on ci placi? alior,bank wiadomo z tego forum wiesza sie non stop, bossa kolejny bank z duza kasa i kolejna kompromitacja, a tu jeden z wspolwlascicieli osoba prywatna, uczestnik forum musi organizowac konkursy i inkubatory, niski spred szybka egzekucja, gwarancje bankowe, powinny byc raczej zapisy na liste oszekujacych
Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,

zz
Maniak
Maniak

ka7 pisze:zz na litosc tez mu kibicuje, ale czy on ci placi?
Nie nie płaci mi...
Przeczytaj jeszcze raz na spokojnie co napisałem..,zrozumiesz..//
ka7 pisze:gwarancje bankowe, powinny byc raczej zapisy na liste oszekujacych
Tak postępują wszystkie najlepsze i najbardziej renomowane banki na świecie..,więc to jest standart,a że u nas to jest nowość..i wszystko dziesiątki lat po opóżniane... to inna sprawa,mam tylko nadzieję że nie skończy się jak piszesz
ka7 pisze:powinny byc raczej zapisy na liste oszekujacych
......

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ