Tak samo jak poprzednicy poleciłbym jakąś mało pochłaniającą pracę, ale jednak stałą, ze stałym, nieważne jak małym, dochodem.
tak oto AT wpisuje sie w zawieruchę polityczno-ekonomiczna panująca ostatnioFxBezTwarzy pisze:Tak powinno sie wchodzic:)
W ramach nauki ;confluence czyli 5 punkty w jednym zetknieciu:)
Opor
LT z OPOREM
fibo 0,50 z odrzuceniem 0,618
Przelamanie Psychologicznej ceny 5,0
i dwie swiece dlugimi knotami odrzucajace cene,pinbary
Zlecenie oczekajuace na demie ,wejscie poinizej pinbarow ,target na wsparciu
Rozumiem, że pozycje zająłeś? Jednak jak TARKIN pisał, tak i ja muszę to potwierdzić i tym samym cię zmartwić że to nie AT a fundamenty odwaliły całą robotę. PowodzeniaFxBezTwarzy pisze:Tak powinno sie wchodzic:)
można i takFxBezTwarzy pisze:To ja ci Odpowiadam
Kogo obchodza wiadomosci ekonomiczne , kogo to obchodzi kto sie poklocil z kim?:) Ja Analizuje to co widze na wykresie. Dlaczego , jaka jest skutecznosc wiadomosci ekonomicznych >? Raz w dol, raz w gore, bo nie jestesmy wstanie zbadac skutecznosci wiadomosci ekonomicznych .
Jedyne co mnie interesuje to ze bedzie zmiennosc i to jest najwazniejsz bo zmiennosc daje ruch rynkowi a to sie wiaze z tym jak dobobrze analizujesz albo zarobisz albo stracicz i to jest najwazniejsze wiadomosciach ekonomicznych zmiennosc ruch
A wiadomosci niech sobie beda tam w telewizji czy na bbc czy tvn niech sie inni ludzie tym zajmuja ktorzy sa od tego co mnie to obchodzi ja jestem od analizy wykresow na podtsawie AT a nie wiadomosci
pozdro
Sprzedawałeś EUR/USD po outsidebar'ze pro wzrostowym.saku82pl pisze:Kilka wejść z tygodnia w kolejności chronologicznej.
eurusd: zdawało mi się że będzie kontynuacja spadków, miejsce było naprawdę dobre, do tego spadająca gwiazda. sell -150 pips
gbpusd: poziom + gwiazda poranna na H4, świeca dzienna w momencie wejścia w pozycje nie była jeszcze zamknięta, buy + 77 pips
audchf: technicznie mamy tu poziom, coś ala spadająca gwiazda na D1 i ładna dywergencja na H4, sell +120 pips