AliorTrader - ECN.
-
- Stały bywalec
Witam forumowiczów!
(mój pierwszy post:)
)
Zacząłem zapoznawać się z platformą Alior Trader DEMO i mam następującą zagwozdkę.
Zleciłem otwarcie 3 pozycji, które nie wskoczyły tak jak inne do zakładki "otwarte pozycje" tylko zostały w "zleceniach bieżacych". Wiszą już tam od wielu dni i nie da się ich anulować (order cancel rejected. unknown order).
Nie wiem co z tym zrobić, a nie chciałbym, żeby podobna historia przydarzyła mi się na realnym koncie.
Zauważyłem, że zlecenia najpierw pojawiają się w zleceniach bieżacych a później wskakują do otwartych pozycji, a te trzy nie przeskoczyły.
Może mi ktoś wytłumaczyć działanie tegoż?
Oto screen:

(mój pierwszy post:)

Zacząłem zapoznawać się z platformą Alior Trader DEMO i mam następującą zagwozdkę.
Zleciłem otwarcie 3 pozycji, które nie wskoczyły tak jak inne do zakładki "otwarte pozycje" tylko zostały w "zleceniach bieżacych". Wiszą już tam od wielu dni i nie da się ich anulować (order cancel rejected. unknown order).
Nie wiem co z tym zrobić, a nie chciałbym, żeby podobna historia przydarzyła mi się na realnym koncie.
Zauważyłem, że zlecenia najpierw pojawiają się w zleceniach bieżacych a później wskakują do otwartych pozycji, a te trzy nie przeskoczyły.
Może mi ktoś wytłumaczyć działanie tegoż?
Oto screen:

Zrób taki trik...Lewkowski pisze:Może mi ktoś wytłumaczyć działanie tegoż?
2 razy na białe pole myszką,

Prawdopodobnie filtry wysiadły...
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Dzięki zz za odpowiedź.zz pisze:Zrób taki trik...Lewkowski pisze:Może mi ktoś wytłumaczyć działanie tegoż?
2 razy na białe pole myszką,Filter
Menager filtrów
zobacz aby było filtrowanie danych było wyłączone...
Prawdopodobnie filtry wysiadły...
Pozdrawiam.
Jednak i przy włączonym i wyłączonym filtrowaniu danych jest tak samo.
Zmodyfikować tych zleceń też nie mogę (wrong order state).
EDIT:
..a dziś zlecenie bieżące zniknęły:)
Może to przez te filtry?
Ostatnio zmieniony 26 paź 2011, 14:15 przez Lewkowski, łącznie zmieniany 2 razy.
Ogólnie narzędzie do handlowania jest w porządku. Niskie spready, niewysokie stosunkowo prowizje. Czasem nie rozumiem narzekań niektórych użytkowników. Gram około 2 meisięcy na aliorze i wszystkie straty jakie się trafiły nie są spowodowane działaniem platformy tylko moimi błędami. Ale na walutach nie pograsz mikrolotami. Depozyt na eur/usd 4500 i szarpie okropnie