AliorTrader - ECN.
- 

regismelnik
- Stały bywalec 
Witam forumowiczów!
(mój pierwszy post:) )
 ) 
Zacząłem zapoznawać się z platformą Alior Trader DEMO i mam następującą zagwozdkę.
Zleciłem otwarcie 3 pozycji, które nie wskoczyły tak jak inne do zakładki "otwarte pozycje" tylko zostały w "zleceniach bieżacych". Wiszą już tam od wielu dni i nie da się ich anulować (order cancel rejected. unknown order).
Nie wiem co z tym zrobić, a nie chciałbym, żeby podobna historia przydarzyła mi się na realnym koncie.
Zauważyłem, że zlecenia najpierw pojawiają się w zleceniach bieżacych a później wskakują do otwartych pozycji, a te trzy nie przeskoczyły.
Może mi ktoś wytłumaczyć działanie tegoż?
Oto screen:

(mój pierwszy post:)
 )
 ) Zacząłem zapoznawać się z platformą Alior Trader DEMO i mam następującą zagwozdkę.
Zleciłem otwarcie 3 pozycji, które nie wskoczyły tak jak inne do zakładki "otwarte pozycje" tylko zostały w "zleceniach bieżacych". Wiszą już tam od wielu dni i nie da się ich anulować (order cancel rejected. unknown order).
Nie wiem co z tym zrobić, a nie chciałbym, żeby podobna historia przydarzyła mi się na realnym koncie.
Zauważyłem, że zlecenia najpierw pojawiają się w zleceniach bieżacych a później wskakują do otwartych pozycji, a te trzy nie przeskoczyły.
Może mi ktoś wytłumaczyć działanie tegoż?
Oto screen:

Zrób taki trik...Lewkowski pisze:Może mi ktoś wytłumaczyć działanie tegoż?
2 razy na białe pole myszką,
 Filter
  Filter   Menager filtrów
  Menager filtrów  zobacz aby było filtrowanie danych było wyłączone...
  zobacz aby było filtrowanie danych było wyłączone...Prawdopodobnie filtry wysiadły...
Pozdrawiam.
Bazylea III  reforma finansowa staje się skuteczne, 
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
						W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Dzięki zz za odpowiedź.zz pisze:Zrób taki trik...Lewkowski pisze:Może mi ktoś wytłumaczyć działanie tegoż?
2 razy na białe pole myszką,Filter
Menager filtrów
zobacz aby było filtrowanie danych było wyłączone...
Prawdopodobnie filtry wysiadły...
Pozdrawiam.
Jednak i przy włączonym i wyłączonym filtrowaniu danych jest tak samo.
Zmodyfikować tych zleceń też nie mogę (wrong order state).
EDIT:
..a dziś zlecenie bieżące zniknęły:)
Może to przez te filtry?
					Ostatnio zmieniony 26 paź 2011, 14:15 przez Lewkowski, łącznie zmieniany 2 razy.

Ogólnie narzędzie do handlowania jest w porządku. Niskie spready, niewysokie stosunkowo prowizje. Czasem nie rozumiem narzekań niektórych użytkowników. Gram około 2 meisięcy na aliorze i wszystkie straty jakie się trafiły nie są spowodowane działaniem platformy tylko moimi błędami. Ale na walutach nie pograsz mikrolotami. Depozyt na eur/usd 4500 i szarpie okropnie