zz pisze:Panowie,mniej złośliwości,a więcej konstruktywnych rozwiązań,jak znajdziemy przyczynę może Alior szybciej z tym się upora?.
Z tego co rozmawiałem wygląda mi na to że coś u Aliora chyba jest nie tak,skoro u innych instytucji stosujących pro tradera to nie występuje.
Bez żartów, to My mamy Aliora naprawiać? Nie wystarczy, że beta testy są gratis Około 70% tego co urwę idzie na prowizje i jeszcze mam konstruktywnych rozwiązań poszukiwać...
ZZ powiem tak, Ty szukaj rozwiązań a ja kończę pokutę u Aliora.
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
zz, to jest bez sensu, alior na pewno lepiej się orientuje gdzie dali d..., tylko Ci tego tutaj wprost nie napiszą. Szukanie tak problemu to wróżenie z fusów. No offense. Poczekamy zobaczymy... może do końca roku się uwiną.
Mustafa pisze:dodam, że RACHUNEK REAL! i na innych TF jest to samo,
może ktoś z aliora ma coś do powiedzenia?
W tych godzinach wystąpił brak połączenia z Integralem z przyczyn leżących po stronie Integral. Doprowadziło to do braku kwotowań oraz danych na wykresie.
Pozdrawiam
a czy np. wykres USDPLN można doprowadzić do porządku?
nie dość, że dane są złe to jeszcze rożnie interpretowane
Dodano po 1 minutach:
ilość świeczek 74 na W1 to jakieś żarty
Dodano po 3 minutach:
no i np. chciałbym popatrzeć na NOKPLN ale tam 23słupki...
dane albo złe albo ich brak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
Skoro już przy porządkowaniu wykresów jesteśmy, to może by się dało usunąć tego smiecia z EUR/CHF ?
Na Miesięcznym są dwie takie szpilki (sierpień i wrzesień), na tygodniowym jedna (18.09.2011), na 1D jedna (23.09.2011), na 4H jedna (23.09.2011 14:00) lub DZIURA w zależności od poszerzenia/zawężenia zakresu widocznego na ekranie, na 1H również jedna (23.09.2011 16:00) lub DZIURA w zależności od zakresu widzenia...
Wszystkie charakteryzują się kosmiczną wartością max = 4.35292, która widnieje w okienku szczegółów po najechaniu kursorem (niezależnie czy widoczna jest szpilka czy dziura, ta wartość max tam jest)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W jaki sposób w AT można umieścić na wykresie
zamknięte pozycje ?
W celu dalszej analizy, chodzi mi o to, żeby nie trzeba było
rysować ręcznie linii wejść, wyjść, TP, SL.
Da się takie pozycje przeciągnąć na wykres np. z jakiejś historii zamkniętych zleceń
(jeśli taka opcja jest)?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Korzystam z konta realnego na co dzień i raczej nie widziałem opcji nałożenia wejść/wyjść z rynku. Na wykresie widać strzałki gdzie były dokonywane transakcje (z informacją czy był zysk czy strata i ile). Poza tym można wydrukować sobie raport łączny z danego dnia gdzie wszystkie pozycje są wyszczególnione.