VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: VinciPro »

Fesiek pisze:A po odliczeniu od tego prowizji jesteś finansowo na +?
Tak
Cancer0s pisze:Ja słyszałem o trochę innym systemie MAX bardzo komercyjnym, generalnie mógłbyś przybliżyć założenia?
Co rozumiesz przez inny system MAX, bardziej komercyjny?
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Nie wiem czy skakanie z systemu na system to dobre rozwiązanie :p

Odkąd czytam to forum to już twoj 3 czy 4 system a nie robię tego od dawien dawna :p

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

Ink. pisze:Nie wiem czy skakanie z systemu na system to dobre rozwiązanie :p

Odkąd czytam to forum to już twoj 3 czy 4 system a nie robię tego od dawien dawna :p
ja bym sie nie czepiał ;) prawdopodobnie kolega jest na etapie poszukiwania systemu który mu będzie pasowal do gry. kazdy z nas przechodzil przez ten etap az w koncu okazalo sie ze pewien styl nam bardziej(lepiej) pasuje i tak juz powinno pozostac. tego zycze autorowi journala ;)
pzdr
Seba
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

sgorn pisze:
Ink. pisze:Nie wiem czy skakanie z systemu na system to dobre rozwiązanie :p

ja bym sie nie czepiał ;) prawdopodobnie kolega jest na etapie poszukiwania systemu który mu będzie pasowal do gry. kazdy z nas przechodzil przez ten etap az w koncu okazalo sie ze pewien styl nam bardziej(lepiej) pasuje i tak juz powinno pozostac. tego zycze autorowi journala ;)
pzdr
Seba
Dokładnie. Znam Vinciego od dawna i wiem że żongluje systemami. Na pewno nie czwarty czy piąty raczej dużo więcej ;)

Powodzenia w poszukiwaniach.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Vinci, Możesz kilka zdań więcej napisać o co chodzi w Twoim systemie, którego się Uczysz obecnie?
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Wieczorne zagrania po konsultacjach.

+20,3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

mandrejk pisze:Vinci, Możesz kilka zdań więcej napisać o co chodzi w Twoim systemie, którego się Uczysz obecnie?
Jest oparty o średnie, o szczegóły pytaj Zbyszka, bo to jego system, więc on o nim najlepiej opowie ;)

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

VinciPro pisze:
mandrejk pisze:Vinci, Możesz kilka zdań więcej napisać o co chodzi w Twoim systemie, którego się Uczysz obecnie?
Jest oparty o średnie, o szczegóły pytaj Zbyszka, bo to jego system, więc on o nim najlepiej opowie ;)
Jeśli to nie tajemnica to napisz kilka zdań, na jakiej podstawie wchodzisz w pozycję. To Twój dziennik a nie Zbyszka :)
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

mandrejk pisze:
VinciPro pisze:
Jeśli to nie tajemnica to napisz kilka zdań, na jakiej podstawie wchodzisz w pozycję. To Twój dziennik a nie Zbyszka :)
Ale jego system, a dziennik jest prowadzony na potrzeby treningu dyscypliny i konsekwencji podczas szkolenia.

Awatar użytkownika
besot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: besot »

VinciPro pisze: dziennik jest prowadzony na potrzeby treningu dyscypliny i konsekwencji podczas szkolenia.
Nie rób z ludzi matołów, a dziennik sobie prowadź na kartce w kratkę

Ostrożnie. Journal jak na razie nie narusza regulaminu, za to Twoja wypowiedź już może być tak interpretowana. Następnym razem będzie ostrzeżenie- mod Astra

ODPOWIEDZ