TakFesiek pisze:A po odliczeniu od tego prowizji jesteś finansowo na +?
Co rozumiesz przez inny system MAX, bardziej komercyjny?Cancer0s pisze:Ja słyszałem o trochę innym systemie MAX bardzo komercyjnym, generalnie mógłbyś przybliżyć założenia?
ja bym sie nie czepiałInk. pisze:Nie wiem czy skakanie z systemu na system to dobre rozwiązanie
Odkąd czytam to forum to już twoj 3 czy 4 system a nie robię tego od dawien dawna
Dokładnie. Znam Vinciego od dawna i wiem że żongluje systemami. Na pewno nie czwarty czy piąty raczej dużo więcejsgorn pisze:ja bym sie nie czepiałInk. pisze:Nie wiem czy skakanie z systemu na system to dobre rozwiązanie
Odkąd czytam to forum to już twoj 3 czy 4 system a nie robię tego od dawien dawnaprawdopodobnie kolega jest na etapie poszukiwania systemu który mu będzie pasowal do gry. kazdy z nas przechodzil przez ten etap az w koncu okazalo sie ze pewien styl nam bardziej(lepiej) pasuje i tak juz powinno pozostac. tego zycze autorowi journala
pzdr
Seba
Jeśli to nie tajemnica to napisz kilka zdań, na jakiej podstawie wchodzisz w pozycję. To Twój dziennik a nie ZbyszkaVinciPro pisze:Jest oparty o średnie, o szczegóły pytaj Zbyszka, bo to jego system, więc on o nim najlepiej opowiemandrejk pisze:Vinci, Możesz kilka zdań więcej napisać o co chodzi w Twoim systemie, którego się Uczysz obecnie?
Ale jego system, a dziennik jest prowadzony na potrzeby treningu dyscypliny i konsekwencji podczas szkolenia.mandrejk pisze:Jeśli to nie tajemnica to napisz kilka zdań, na jakiej podstawie wchodzisz w pozycję. To Twój dziennik a nie ZbyszkaVinciPro pisze:Jest oparty o średnie, o szczegóły pytaj Zbyszka, bo to jego system, więc on o nim najlepiej opowiemandrejk pisze:Vinci, Możesz kilka zdań więcej napisać o co chodzi w Twoim systemie, którego się Uczysz obecnie?
Nie rób z ludzi matołów, a dziennik sobie prowadź na kartce w kratkęVinciPro pisze: dziennik jest prowadzony na potrzeby treningu dyscypliny i konsekwencji podczas szkolenia.