Admiral Markets - Wątek II
- Mighty Baz
- Pasjonat
- jamesfisher
- Pasjonat
AM nie jest polskim Domem Maklerskim, a tylko takie podmioty mają obowiązek to robić, co jest narzucone przez ustawodawcę.jamesfisher pisze:US jest przez Admirala informowany o naszym przychodzie ?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam
Mam pytanie czy istnieje jeszcze konto micro ,bo na stronie Admiral Markets nie widzę nic związanego z tym kątem ?
Chciałbym założyć konto u tego brokera , wcześniej miałem plus500 , ale wypłaciłem kase i chce przejść do bardziej zaufanego brokera .
I mam jeszcze jedno pytanie , czy będę mógł założyć konto bez żadnego doświadczenia w tradingu , stałych dochodów i zatrudnienia ? (jeszcze się uczę)
Bo w umowie raczej kitów nie napisze...
Ogólnie moje doświadczenie 2 miesiące gry na plus500 i trochę wiedzy też posiadam o samej giełdzie.
Mam pytanie czy istnieje jeszcze konto micro ,bo na stronie Admiral Markets nie widzę nic związanego z tym kątem ?
Chciałbym założyć konto u tego brokera , wcześniej miałem plus500 , ale wypłaciłem kase i chce przejść do bardziej zaufanego brokera .
I mam jeszcze jedno pytanie , czy będę mógł założyć konto bez żadnego doświadczenia w tradingu , stałych dochodów i zatrudnienia ? (jeszcze się uczę)
Bo w umowie raczej kitów nie napisze...
Ogólnie moje doświadczenie 2 miesiące gry na plus500 i trochę wiedzy też posiadam o samej giełdzie.
Nie ma już konta micro. Jest tylko Standard i PRO.
Konto Standard ma chyba te same opcje co micro.
Lot od 0.01, dzwignia od 1:50 do 1:500 i brak minimalnej wpłaty.
btw. o której otwieraja rynek w AM? Jest juz po 23 a giełda zamknięta.
W piatek tez jakos wcześnie zamkneli. Coś troche po 21.
U innych brookerów już jest czynne.
ps. jestem nowy na forum. Witam
Pozdrawiam
Konto Standard ma chyba te same opcje co micro.
Lot od 0.01, dzwignia od 1:50 do 1:500 i brak minimalnej wpłaty.
btw. o której otwieraja rynek w AM? Jest juz po 23 a giełda zamknięta.
W piatek tez jakos wcześnie zamkneli. Coś troche po 21.
U innych brookerów już jest czynne.
ps. jestem nowy na forum. Witam

Pozdrawiam