Witam. Czy w AM mozna doswiadczyc nieautoryzowanej egzekucji zlecen lub wprowadzania pozycji?
Jak czesto zdarzaja sie przekwotowania jesli tak to na jaka skale?
Admiral Markets - Wątek II
Co tu masz na myśli? Pytam ponieważ pierwszy raz słyszę o czymś takim...FranQ pisze: Czy w AM mozna doswiadczyc nieautoryzowanej egzekucji zlecen lub wprowadzania pozycji?

Rekwotowania... O tym masz ostatnie kilka(naście?) stron w tym wątku.FranQ pisze:Jak czesto zdarzaja sie przekwotowania jesli tak to na jaka skale?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
W jego regulaminie jest bodajże uwzględnione, że może zrobić wszystkoFranQ pisze:Odnosnie pierwszego pytania mialem na mysli czy broker ingeruje w moje zlecenia.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Podaje przyklad. Cena dochodzi do SL czy w tym momencie moj SL jest zmieniany. To samo dotyczy TP. Nie wiem jak inaczej wytlumaczyc ....» czasownik ingerować
synonimy: ingerować, mieszać się, przeszkadzać, wdawać się, wtrącać się
antonimy: nie mieszać się, nie wtrącać się
» czasownik ingerować
synonimy: ingerować, interweniować, wkraczać
antonimy: nie wkraczać, nie interweniować
» czasownik ingerować
synonimy: angażować się, ingerować, interweniować, mieszać się, wpływać
antonimy: nie mieszać się, nie ingerować
To nie chodzi o kruczki prawne,przecinki,czasowniki.FranQ pisze:Cytat:
» czasownik ingerować
synonimy: ingerować, mieszać się, przeszkadzać, wdawać się, wtrącać się
antonimy: nie mieszać się, nie wtrącać się
» czasownik ingerować
synonimy: ingerować, interweniować, wkraczać
antonimy: nie wkraczać, nie interweniować
» czasownik ingerować
synonimy: angażować się, ingerować, interweniować, mieszać się, wpływać
antonimy: nie mieszać się, nie ingerować
Podaje przyklad. Cena dochodzi do SL czy w tym momencie moj SL jest zmieniany. To samo dotyczy TP. Nie wiem jak inaczej wytlumaczyc .
Chodzi o coś takiego jak CFTC...,jak złapie brokera czy bank na kantach to momentalnie dowala olbrzymie kary i zmusza do pokrycia strat inwestorom....
Myślę że na tym trzeba się skupić.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Słuchajcie, hmmm... konto PRO w AM, i:
- platforma MT4 na pcecie - kwotowanie notowań 5 cyfrowe, spread jak w zegarku, ułamkowy
- platforma MT4 na mobilu z Windowsem - kwotowanie notowań 5 cyfrowe, spread jak w zegarku, ułamkowy, tak samo jak w dużym MT4
- platforma Android Trader na drugim mobilu - kwotowanie 4 cyfrowe, spread pełne pipsy...
WTF???? Od wczoraj używam tego Androidowego również i szczęka mi opadła jak to zobaczyłem (jak dokonam transakcji Android Tradera to będę miał spread z której platformy??? - na MT4 w tym samym czasie mam 0.2 pipsa na Androidowym 1 pips), ktoś jakiś pomysł zanim zadzwonię do tego ich średnio udanego supportu z awanturą? Może to normalne że tak jest? I jak to w zasadzie możliwe...
- platforma MT4 na pcecie - kwotowanie notowań 5 cyfrowe, spread jak w zegarku, ułamkowy
- platforma MT4 na mobilu z Windowsem - kwotowanie notowań 5 cyfrowe, spread jak w zegarku, ułamkowy, tak samo jak w dużym MT4
- platforma Android Trader na drugim mobilu - kwotowanie 4 cyfrowe, spread pełne pipsy...
WTF???? Od wczoraj używam tego Androidowego również i szczęka mi opadła jak to zobaczyłem (jak dokonam transakcji Android Tradera to będę miał spread z której platformy??? - na MT4 w tym samym czasie mam 0.2 pipsa na Androidowym 1 pips), ktoś jakiś pomysł zanim zadzwonię do tego ich średnio udanego supportu z awanturą? Może to normalne że tak jest? I jak to w zasadzie możliwe...
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.