Japońskie Świece - stań się japońskim wojownikiem
Odnośnie wsparć i oporów, pewne info zawarte jest w pierwszym poście. Według Nison lepsze są S/R poziome, ponieważ każdy widzi je tak samo, natomiast skosy każdy może inaczej wyznaczać i odczytywać.
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
Obecna sytuacja na EU (podobnie na EJ). Zobaczymy czy zgrupowanie trzech formacji na wykresie dziennym doprowadzi do objęcia inicjatywy przez byki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
HELP
Witam szanownych kolegów. Czytam, czytam i przenoszę to na swoje inwestycje i znowu Was czytam i już padam. Zamiast rozumieć to mam odwrotny efekt. Ale nie chcę abyście zrozumieli to jakbym chciał iść na łatwiznę albo że stękam jak pierdoła tylko potrzebuję aby ktoś z Was osobiście pozwolił mi wspólnie na live usiąść i te świece powoli i dokładnie raz porządnie wytłumaczył. Wiem, że zaraz powiecie że sami do tego doszliście ale może chwytam powoli
Komu to nie sprawi kłopotu? Kto mnie przygarnie do domu na jeden dzień i nauczy co? Stawiam na początek browarka. No a tak na poważnie to zależy mi na tym bardzo. Coś wiem ale nie chcę bawić się w Coperfilda tylko dobrze inwestować. Pomożecie?