E-booki, książki - szukam, kupie, sprzedam, zamienie.
Szukam dobrych tytułów na temat keyensizmu i współczesnego wyglądu rynków OTC (tylko publikacje naukowe) ?
Czu ktoś moze coś polecić ?
Czu ktoś moze coś polecić ?

Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.
Książkę czytałem i powiem ze dla kogoś kto mało wie na ten temat i chce mieć porządek ułożony w kolejności to polecam.xpep pisze:ksiazki co prawda nie czytalem ale jestem pewien ze grala tam nie mabrother pisze:czy ktoś z forum czytał książkę "fx lamera" nie wiem czy warto wydawać te 60 zł? przeczytałem wstępniak, ale jest napisany bardzo "ogólnie" i ciężko wywnioskować czy w książce znajdują się jakieś przydatne i konkretne informacje odnośnie price action.jest tam opisane price action co masz rowniez na forum tym czy innym albo przebijesz watek w ktorym jest duzo dodatkowych smieciowych gadek i zapytan albo masz ksiazke gdzie jest opisany konkret bez dodatkowych pierdol chcesz oszczedzic szukasz u wujka g haslo price action i zapewniam Cie ze znajdziesz wszystko co w ksiazce( poprawcie mnie jesli fxlamer ma jakies swoje wlasne patenty ) tyle ze nie podane na tacy
Uśmiechajmy się, jutro możemy nie mieć zębów
GaduGadu 906295

- Mighty Baz
- Pasjonat
Napisz do mnie na PW, dostaniesz ebooka.Spadkobierca pisze:To może jakiś autor "zaryzykuje" dać mi PDF swojej książki jak takowy posiada a ja jeżeli informacje zawarte w książce pomogą zdobywać piniądze przekaże kwotę troche przekraczającą wartość książki. Nie formalna umowa
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
Jest to mój pierwszy post na tym forum - Witam wszystkich ! Mam nadzieje ,że nie będę upierdliwy ze swoimi pytaniami początkującego. Mam pytanie , chciałbym kupić jakąś książkę na temat tradingu w języku polskim. Zależy mi na tym aby książka była wartościowa ale w miarę możliwości nie powielała tego co znajdę w darmowych materiałach w necie. Proszę o propozycję i z góry dziękuję.
jeśli chodzi o analizę techniczną to wejdź na stronę bossy jest tam bardzo dużo materiałów
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/