E-booki, książki - szukam, kupie, sprzedam, zamienie.

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

jakiś czas interesuje się PA i właśnie chciałbym uniknąć czegoś w rodzaju wklejki z forum i pisania na "okrągło dzięki za odpowiedź

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Jak ktoś chce Pdf z setkami wejść i według PA to proszę na priv. Jest po angielsku...tekstu jest niewiele ale za to przykładów...
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Mavratus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mavratus »

Szukam dobrych tytułów na temat keyensizmu i współczesnego wyglądu rynków OTC (tylko publikacje naukowe) ?

Czu ktoś moze coś polecić ? :)
Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.

Awatar użytkownika
dandos2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: dandos2 »

xpep pisze:
brother pisze:czy ktoś z forum czytał książkę "fx lamera" nie wiem czy warto wydawać te 60 zł? przeczytałem wstępniak, ale jest napisany bardzo "ogólnie" i ciężko wywnioskować czy w książce znajdują się jakieś przydatne i konkretne informacje odnośnie price action.
ksiazki co prawda nie czytalem ale jestem pewien ze grala tam nie ma :wink: jest tam opisane price action co masz rowniez na forum tym czy innym albo przebijesz watek w ktorym jest duzo dodatkowych smieciowych gadek i zapytan albo masz ksiazke gdzie jest opisany konkret bez dodatkowych pierdol chcesz oszczedzic szukasz u wujka g haslo price action i zapewniam Cie ze znajdziesz wszystko co w ksiazce( poprawcie mnie jesli fxlamer ma jakies swoje wlasne patenty ) tyle ze nie podane na tacy
Książkę czytałem i powiem ze dla kogoś kto mało wie na ten temat i chce mieć porządek ułożony w kolejności to polecam.
Uśmiechajmy się, jutro możemy nie mieć zębów
:-) GaduGadu 906295

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

brother pisze:czy ktoś z forum czytał książkę "fx lamera" nie wiem czy warto.
warto, bo fxlamer to jedna z niewielu osob, które posiadaja dydaktyczny dar, więc nie badźmy pazerni i chytrzy nadwyraz... :P
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

Awatar użytkownika
fxlamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: fxlamer »

Spadkobierca pisze:To może jakiś autor "zaryzykuje" dać mi PDF swojej książki jak takowy posiada a ja jeżeli informacje zawarte w książce pomogą zdobywać piniądze przekaże kwotę troche przekraczającą wartość książki. Nie formalna umowa
Napisz do mnie na PW, dostaniesz ebooka.
Bedzie dobrze, luz......
=================

Awatar użytkownika
seb23mj
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: seb23mj »

czy ktoś z Was posiada ebooka o PA od SEROL666, niestety nie udaje mi się z nim skontaktować , a wydaje mi się że jego pozycja może być ciekawym uzupełnieniem odnośni PA
"ponosiłem porażkę za porażką-to dlatego odniosłem sukces" Michael Jordan

Awatar użytkownika
AK53
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: AK53 »

Tego tam jest tyle, że można czytać do upadku strefy EURO i jeszcze 20 lat dłużej!!

gorek321
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: gorek321 »

Jest to mój pierwszy post na tym forum - Witam wszystkich ! Mam nadzieje ,że nie będę upierdliwy ze swoimi pytaniami początkującego. Mam pytanie , chciałbym kupić jakąś książkę na temat tradingu w języku polskim. Zależy mi na tym aby książka była wartościowa ale w miarę możliwości nie powielała tego co znajdę w darmowych materiałach w necie. Proszę o propozycję i z góry dziękuję.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

jeśli chodzi o analizę techniczną to wejdź na stronę bossy jest tam bardzo dużo materiałów
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

ODPOWIEDZ