Ciekawe wskaźniki do MT4
- 

sznurek
Witam
Korzystam ze wskaźnika rsi chart bar który pokazuje na świecach obszary wykupienia -wyprzedania . Niestety ma on wadę którą opisałem w dziale programowanie
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=17248
Czy ktoś ma ten wskaźnik wolny od opisanych wad ?
Przeszukałem wszystkie dostępne mi fora ,znalazłem wiele podobnych ale niestety wszystkie mają tę nieszczęsna wadę
benek

Korzystam ze wskaźnika rsi chart bar który pokazuje na świecach obszary wykupienia -wyprzedania . Niestety ma on wadę którą opisałem w dziale programowanie
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=17248
Czy ktoś ma ten wskaźnik wolny od opisanych wad ?
Przeszukałem wszystkie dostępne mi fora ,znalazłem wiele podobnych ale niestety wszystkie mają tę nieszczęsna wadę
benek
Nie bardzo wiedziałem gdzie zapytać, więc proszę modów o wyrozumiałość.
Przekopuje różne miejsca sieci, ale nie mogę znaleźć tego o co mi chodzi.
Nie znam się za bardzo na programowaniu, więc nie mogę tego napisać samemu, chociaż pewnie nie jest to wybitnie trudne i skomplikowane. Poza tym podejrzewam, że ktoś kiedyś już coś takiego napisał, stąd po co wyważać ścianę, skoro obok są drzwi.
A zatem czy jest ktoś w posiadaniu prostego EA, który:
1) otwiera pozycje po przecięciu 2 EMA na zamknięciu świecy, coś na zasadach wskaźnika „EMA Crossover Signal”,
2) ma opcję ustawiania i modyfikacji poziomów ST i TP,
3) ma opcję włączania/wyłączania, modyfikacji i ustawiania TrailingStop i BE?
Punkty 2) i 3) coś na zasadach „Security.ex4”. Przy okazji może, ktoś jest w posiadaniu wersji z rozszerzeniem .mq4?
Pozdrawiam

Przekopuje różne miejsca sieci, ale nie mogę znaleźć tego o co mi chodzi.
Nie znam się za bardzo na programowaniu, więc nie mogę tego napisać samemu, chociaż pewnie nie jest to wybitnie trudne i skomplikowane. Poza tym podejrzewam, że ktoś kiedyś już coś takiego napisał, stąd po co wyważać ścianę, skoro obok są drzwi.
A zatem czy jest ktoś w posiadaniu prostego EA, który:
1) otwiera pozycje po przecięciu 2 EMA na zamknięciu świecy, coś na zasadach wskaźnika „EMA Crossover Signal”,
2) ma opcję ustawiania i modyfikacji poziomów ST i TP,
3) ma opcję włączania/wyłączania, modyfikacji i ustawiania TrailingStop i BE?
Punkty 2) i 3) coś na zasadach „Security.ex4”. Przy okazji może, ktoś jest w posiadaniu wersji z rozszerzeniem .mq4?
Pozdrawiam
Człowiek mądry uczy się na swoich błędach, człowiek sprytny uczy się na cudzych błędach, człowiek głupi nigdy się nie uczy!

ten zamyka po symbolu, nie doczytalem....
 ten zamyka po symbolu, nie doczytalem....

nie znalazłem i proszę o link lub jakiś alternatywny wskaźnik który działałby w podobny sposób jeśli nie posiadacie TM
 nie znalazłem i proszę o link lub jakiś alternatywny wskaźnik który działałby w podobny sposób jeśli nie posiadacie TM