Ciekawe wskaźniki do MT4
Trzymaj bracie, nad tym nie trzeba sie glowic, wystarczy umiescic w folderze ze wskaznikami.brother pisze:ma ktoś może działający kalendarz ? ściągnąłem ForexTSD Calendarv15 wkleiłem zgodnie ze wskazówkami niestety nic nie działa
Serdecznosci tudziez po pas klanianie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Panowie i panie,
Czy spotkał się ktoś ze wskaźnikiem (lub nakładką na wykres), który rysuje świeczki D1 na zdefiniowanych przez użytkownika godzinach handlu.
Chodzi mi o uzyskanie dziennych świeczek na regular trading hours wg giełdy Chicago.
Czyli bieżemy cały dzień danych M1 i wyrzucamy np. zakres od godziny 21:00 pierwszego dnia do 14:20 dnia następnego wg czasu polskiego a z pozostałych świeczek M1 (od 14:20 do 21:00 czasu polskiego) rysujemy świeczkę D1.
Pozdrawiam
Czy spotkał się ktoś ze wskaźnikiem (lub nakładką na wykres), który rysuje świeczki D1 na zdefiniowanych przez użytkownika godzinach handlu.
Chodzi mi o uzyskanie dziennych świeczek na regular trading hours wg giełdy Chicago.
Czyli bieżemy cały dzień danych M1 i wyrzucamy np. zakres od godziny 21:00 pierwszego dnia do 14:20 dnia następnego wg czasu polskiego a z pozostałych świeczek M1 (od 14:20 do 21:00 czasu polskiego) rysujemy świeczkę D1.
Pozdrawiam
Wskaźnik - cena
Witam przypadkiem skasowałem wskaźnik pokazujący aktualną cenę pamiętam ze go miałem z paczki wskaźników do jakiegoś gotowego systemu hul albo hud mmprice mógł sie podobnie nazywać zmiana ceny powodowala zmane koloru nazielony i czerwony mozna bylo latwo modyfikowac czcionke i miejsce polozenia czy ktos ma cos podobnego?
Re: Wskaźnik - cena
Proszę bardzo w dwóch wersjach Magnified Market Priceyaqb811 pisze:Witam przypadkiem skasowałem wskaźnik pokazujący aktualną cenę pamiętam ze go miałem z paczki wskaźników do jakiegoś gotowego systemu hul albo hud mmprice mógł sie podobnie nazywać zmiana ceny powodowala zmane koloru nazielony i czerwony mozna bylo latwo modyfikowac czcionke i miejsce polozenia czy ktos ma cos podobnego?
Trzymaj.underart pisze:ma ktoś zmodyfikowany Trend Magic z alarmem sygnalizującym zmianę koloru ?
jeśli gdzieś jest na forum to z góry sorrrynie znalazłem i proszę o link lub jakiś alternatywny wskaźnik który działałby w podobny sposób jeśli nie posiadacie TM
pozdrawiam
Dodano po 44 minutach:
Zobacz toMOCKBA pisze:Panowie i panie,
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=256848
Re: Wskaźnik - cena
waldi122 pisze:Proszę bardzo w dwóch wersjach Magnified Market Priceyaqb811 pisze:Witam przypadkiem skasowałem wskaźnik pokazujący aktualną cenę pamiętam ze go miałem z paczki wskaźników do jakiegoś gotowego systemu hul albo hud mmprice mógł sie podobnie nazywać zmiana ceny powodowala zmane koloru nazielony i czerwony mozna bylo latwo modyfikowac czcionke i miejsce polozenia czy ktos ma cos podobnego?
Wielkie dzieki i o to wlasnie chodzilo i jak zawsze szybka odpowiedz