Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

ma ktoś może działający kalendarz ? ściągnąłem ForexTSD Calendarv15 wkleiłem zgodnie ze wskazówkami niestety nic nie działa

sznurek

Nieprzeczytany post autor: sznurek »

brother pisze:ma ktoś może działający kalendarz ? ściągnąłem ForexTSD Calendarv15 wkleiłem zgodnie ze wskazówkami niestety nic nie działa
Trzymaj bracie, nad tym nie trzeba sie glowic, wystarczy umiescic w folderze ze wskaznikami.
Serdecznosci tudziez po pas klanianie :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

wielkie dzięki sznurek :)

MOCKBA
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MOCKBA »

Panowie i panie,
Czy spotkał się ktoś ze wskaźnikiem (lub nakładką na wykres), który rysuje świeczki D1 na zdefiniowanych przez użytkownika godzinach handlu.

Chodzi mi o uzyskanie dziennych świeczek na regular trading hours wg giełdy Chicago.

Czyli bieżemy cały dzień danych M1 i wyrzucamy np. zakres od godziny 21:00 pierwszego dnia do 14:20 dnia następnego wg czasu polskiego a z pozostałych świeczek M1 (od 14:20 do 21:00 czasu polskiego) rysujemy świeczkę D1.

Pozdrawiam

wieraj
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: wieraj »

witam.
Poszukuję wskaźnik podający na bieżąco odległość w pipsach od zadanej lini na wykresie-najlepiej z alarmem.

yaqb811
Bywalec
Bywalec

Wskaźnik - cena

Nieprzeczytany post autor: yaqb811 »

Witam przypadkiem skasowałem wskaźnik pokazujący aktualną cenę pamiętam ze go miałem z paczki wskaźników do jakiegoś gotowego systemu hul albo hud mmprice mógł sie podobnie nazywać zmiana ceny powodowala zmane koloru nazielony i czerwony mozna bylo latwo modyfikowac czcionke i miejsce polozenia czy ktos ma cos podobnego?

Awatar użytkownika
waldi122
Gaduła
Gaduła

Re: Wskaźnik - cena

Nieprzeczytany post autor: waldi122 »

yaqb811 pisze:Witam przypadkiem skasowałem wskaźnik pokazujący aktualną cenę pamiętam ze go miałem z paczki wskaźników do jakiegoś gotowego systemu hul albo hud mmprice mógł sie podobnie nazywać zmiana ceny powodowala zmane koloru nazielony i czerwony mozna bylo latwo modyfikowac czcionke i miejsce polozenia czy ktos ma cos podobnego?
Proszę bardzo w dwóch wersjach Magnified Market Price

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bbq »

underart pisze:ma ktoś zmodyfikowany Trend Magic z alarmem sygnalizującym zmianę koloru ?
jeśli gdzieś jest na forum to z góry sorrry :) nie znalazłem i proszę o link lub jakiś alternatywny wskaźnik który działałby w podobny sposób jeśli nie posiadacie TM
pozdrawiam
Trzymaj.

Dodano po 44 minutach:
MOCKBA pisze:Panowie i panie,
Czy spotkał się ktoś ze wskaźnikiem (lub nakładką na wykres), który rysuje świeczki D1 na zdefiniowanych przez użytkownika godzinach handlu.
Zobacz to
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=256848

yaqb811
Bywalec
Bywalec

Re: Wskaźnik - cena

Nieprzeczytany post autor: yaqb811 »

waldi122 pisze:
yaqb811 pisze:Witam przypadkiem skasowałem wskaźnik pokazujący aktualną cenę pamiętam ze go miałem z paczki wskaźników do jakiegoś gotowego systemu hul albo hud mmprice mógł sie podobnie nazywać zmiana ceny powodowala zmane koloru nazielony i czerwony mozna bylo latwo modyfikowac czcionke i miejsce polozenia czy ktos ma cos podobnego?
Proszę bardzo w dwóch wersjach Magnified Market Price

Wielkie dzieki i o to wlasnie chodzilo i jak zawsze szybka odpowiedz :)

wieraj
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: wieraj »

Witam.
Potrzebuję indyka , który podaje odległość w pipsach od ostatniego szczytu,dołka.

pozdr.

Zablokowany