259 pisze:Dzięki za wyjaśnienia.
Możesz przekazać tym kolesiom, że jak zależy im na sprzedaży to powinni wyrzucić wszystkie te śmieci o tym jak to oni doszli do czegoś tam i zamiast chwalić się techniką handlu która ja stosowałem w latach 90-tych na akacjach (choć sama ta technika jest jeszcze starsza o kilkadziesiąt lat) jako swoim wyjątkowym wynalazkiem, zaprezentowali porządne wyniki pozwalające na prawidłową ocenę produktu.
Bo to co pokazują nie tylko nie budzi zaufania, ale jeszcze rodzi podejrzenia.
Zrobiłeś tutaj dla nich więcej niż oni sami raczyli w swoich ofertach - nie zapomnij upomnieć się o prowizję ;-)
Dodano po 23 minutach:
Z tym że ja w dalszym ciągu słyszę, a nie widzę.
Słyszę, że jest ok, że testy na wcześniejszych danych są ok, a jakoś nie widzę wyników tych testów. Tak trudno to zrobić?
To samo mi wmawiał taki jeden jakiś czas temu... potem szybko zwracał mi pieniądze bylebym tylko nie zrobił szumu jak mu pokazałem wyniki tego jego czegoś.
ja nic nie muszę

autorzy tego EA kiedyś na wystawionej aukcji napisali taką informację:
"Nie odpowiadam na e-maile z propozycjami otrzymania robota do testowania. Ta oferta jest skierowana wyłącznie dla osób chcących uzyskać życiową niezależność. Nie zależy nam na sprzedaży nieograniczonej ilości robota. Dlaczego? Ponieważ on zarabia dla mnie wystarczająco dobrze."
to chyba wszystko wyjaśnia

pamiętam jeszcze jak znajomy trader wystawiał na Allegro swój system manualny który jest baaardzo zyskowny za grosze i... nikt go nie kupił - dlaczego? sprzedawca sam mi powiedział - po prostu był za tani

ludzie nie kupią Graala za grosze, bo dla nich musi on kosztować tysiące złotych... a prawda jest taka że te systemy które przynoszą najszybsze i najpewniejsze zyski są z reguły omijane szerokim łukiem bo wyglądają "zbyt podejrzliwie"
ja wierzę w ten system który posiadam, tymbardziej że jest on cały czas udoskonalany, a nie tak jak 99% innych tego typu narzędzi zrobiona rzutem na taśmę... mam to na co czekałem 2 lata, coś co przynosi mi stabilne zyski i mam nadzieję że za 3-4 lata nadal będę mógł w tym wątku pochwalić się że to EA dalej zarabia