FX-Trader.pl

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

ka7 pisze:a czemu raposo albo astra nic tym watku juz nie pisza?? brak czasu, obowiazki modow;)
Gdy mam coś do napisania to to robię... :)
Ale skoro już zostałem wezwany do tablicy.... Na początku wyglądało to ładnie, testowałem ich sygnały i szczerze mogę powiedzieć, że prezentowane wyniki na stronie pokrywały się z nimi, a sam system zarabiał. Zaznaczam, że mówię tylko o testowym okresie. Potem nie brałem w tym udziału ponieważ wyznaję zasadę, że własnymi środkami najlepiej dysponuję ja sam :).
Jak widać, popsuło się. Co zrobić. Szkoda tylko, że sami twórcy serwisu wycofali się z dyskusji.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
WIELKIXJAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: WIELKIXJAN »

Witam

Nie wycofaliśmy się z dyskusji, lecz jeśli ma przebiegać na poziomie postów hanibala, to nie warto się wypowiadać.

Wprowadziliśmy pewne poprawki do naszego systemu.
1. Zrezygnowaliśmy z analiz AW (wielodniowych), które w głównej mierze przynosiły stratę (ponad 700 pips w 2011). Po każdej stracie z racji zmniejszania pozycji, trudno to było odrobić.
AW wprowadziliśmy na początku 2010 roku, jednak jak pokazał 2011 rok zbytnio narażone są na sytuacje na świecie, więc nie będziemy ich dłużej stosować

2. Dalej zostajemy przy Analizach AJ (jednodniowych), które od 2007 mają praktycznie niezmienną skuteczność. Gdyby tylko je stosować, klienci mieli by spory zysk.

Nasz główny cel teraz, by do końca roku odrobić stratę inwestorom.

hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

rozmowy na "poziomie postów Wielkixjana" spowodują automatycznie szybkie odrobienie strat i sowite, liczone w setkach procent zyski do końca roku ....to przecież oczywiste

van
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: van »

minął tydzień i mamy 70% ,czyli jeszcze 3 tygodnie i będzie równe 100% strat (więc nie będzie za bardzo z czego odrabiać)

hannibal
Gaduła
Gaduła

van pisze:minął tydzień i mamy 70% ,czyli jeszcze 3 tygodnie i będzie równe 100% strat (więc nie będzie za bardzo z czego odrabiać)
Analizy jedniodniowe jak widać przynoszą sowite zyski.....dla mnie 70% to w zasadzie bankructwo :lol:

hannibal
Gaduła
Gaduła

van....to ile tam dziś mamy jeszcze depozytu ? Ja widzę że cały czas spada.....-75...czy -80% obsuwy

van
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: van »

hannibal pisze:van....to ile tam dziś mamy jeszcze depozytu ? Ja widzę że cały czas spada.....-75...czy -80% obsuwy
75 % z taką szybkością w przyszłym tygodniu game over

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

75 % z taką szybkością w przyszłym tygodniu game over
z takim DD, odrobienie strat praktycznie jest niestety niemozliwe biorąc pod uwage rozsadny risk....
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

hannibal
Gaduła
Gaduła

eeeee tam....teraz tylko 300% muszą zarobić i jesteśmy na zero :mrgreen:

Awatar użytkownika
ka7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ka7 »

taka mala podpowiedzic chlopaki, szybciej odrobicie te straty udzielajac szkolen, niz grajac na forexie, wielu innych poszlo ta droga, czemu nie mielibyscie skorzystac z doswiadczenia innych:)
Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,

ODPOWIEDZ