ToyToy Trading (bez wskaznikow) - czyli co mi sedes podpowie
Kolumbowi też tak mówili, "po kiego tam płyniesz?, tam nic nie ma, zawracaj". Uwierz mi, ten sedes zarobi miliony.
A tak na serio. Na początku dziennika napisałem, że potrwa do osiągnięcia 50 zleceń, 100$ lub 0$(mc) . Poza tym to tylko kliknięcie po wyjściu z kibla.
A tak na serio. Na początku dziennika napisałem, że potrwa do osiągnięcia 50 zleceń, 100$ lub 0$(mc) . Poza tym to tylko kliknięcie po wyjściu z kibla.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2011, 15:47 przez 4promile, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gaduła
4promile rozumię ze to twoj journal i mozesz w nim pisac co chcesz- ale powiedz mi gdzie tu jest zarzadzanie kapitałem? Masz sztywno ustawiony SL i TP, grasz 0.01 lota wiec jedyne co moze spowodowac ze system bedzie zyskowny to ze skutecznosc wejsc bedzie wieksza niz 25%, co w zaden sposób nie zalezy od Ciebie. Dla mnie osobiscie to jedynie co mogloby spowodowac ze system jest zyskowny przez zarzadanie kapitalem , a nie precyzyjne wejscia, to ze wejscia w rynek masz z klapy kilbla, ale to ty decydujesz z jaka iloscia kapitału wejsc w rynek i kiedy z niego wyjsc. No ale twoj sedes i twoj journal.
Pewnie pograłby i rok gdybys wchodzil do kibla raz na 2 tygodnie, a jak co piec minut to moze by tego kapitału nie starczylo na dzien. No ale zycze powodzenia i zeby oprocz dobrej zabawy przyniosla ten journal takze jakies korzysci.4promile pisze:Zarządzanie kapitałem, jest tu na początku. Kasa na zlecenia ustalona jest tak, że za 50$ nawet sedes pogra ponad 2 tygodnie.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2011, 21:27 przez redlion, łącznie zmieniany 1 raz.