Majki78 pisze:Ok, reklamacje znalazlem, teraz musze znalezc szczegoly zajetej przeze mnie pozycji...
Prosze o pomoc osobe, ktora skladala juz taka reklamacje...
Dziekuje serdecznie
Pozdrawiam
Nie wiem jak to zainstalowałeś ale na kompie jest cos takiego :
C:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\Alior Trader\logs
tutaj masz datami logi spisane, musisz to odszukać i napisać o jaką transakcję chodzi (każda jest numerowana pozycja)
Pozdrawiam
Dodano po 3 minutach:
pawel2907 pisze:po 10 sekundach urwalo polaczenie, szybko dostaje esemesa, loguje sie minelo kolejne 10 sekund i widze ze mam otwarte dwie pozycje krótkie ale 30 sekund nie moglem robic nic a moje pieniadze juz byly w ,,grze" - na szczescie wpadło 20 pipsów na plus ale przez moment w mojej glowie zrodzilo sie duze co jest k*#*# ?
Cześć
Warto jest trąbić do nich o każde takie zdarzenie, mi też się wcześniej tak robiło ale tak jak napisałeś - jak wpadało to było ok, gorzej jak rano obudzisz się z wyczyszczonym kontem i wielkim minusem bo przeskoczył stop loss i nie zadziałał stop out, a komunikat przy włączaniu platformy uprzejmie powiadomi Cię że jesteś świadomy ryzyka i że strata może być większa od posiadanych środków...
Ciekaw jestem co mi KNF i inni powiedzą na te ich złodziejskie zapędy, też czekam na odpowiedzi.