Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

rozumiem, ze reklamujecie alior bank i spółka?

Nie wiem czego sie czepiacie brokera, u mnie jest ok.
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Mighty Baz hehe dobre.
Już to widzę jak raposo reklamuje Aliora :lol:
Ale mnie rozbawiłeś.
A ja jestem spreadbeetingowcem więc mi to ...... :)
Ostatnio chyba wyznacznikiem dobrego tradera jest DD nałożone przez AM.
Nie mogłem się powstrzymać.
Pozdro.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

Mighty Baz ja nic nie reklamuje, byłem dość długo zadowolony i nagle się pozmieniało - po prostu zaczeli robić mnie w...
Dla mnie czas na ECN.
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexpolska »

Zastanawiam się co ludzi ciągnie do skakania z kwiatka na kwiatek od brokera do brokera i jak się coś pojawi nowego to zaraz jest podnieta,a za jakiś czas wielkie rozczarowanie .

Dodano po 2 minutach:

Dodam jeszcze że wyjęcie kasy a raczej odzyskanie kasy od brokera przez różne instytucje jest bardzo czasochłonne i nie gwarantuje sukcesu. Więc lepiej mieć gorsze spready i większą pewność że kasę odzyskamy przynajmniej swój depozyt.
AVAFX - uwaga uwaga to oszuści i krętacze nigdy tam nie wpłacaj pieniędzy

mattmct258
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mattmct258 »

robertw7 pisze:Dawno nie "używałem" tego brokera i chciałbym coś wpłacić. Pamietam, że kiedyś byli bardzo chwaleni. Teraz, jak czytam, sytuacja się zmieniła. Możecie mi jasno napisać, w czym ten broker przeszkadza, jeśli chodzi o zawieranie transakcji oraz czy wypłacał ktoś u nich zarobione pieniądze i czy były z tym jakieś problemy? Mam na myśli zarobione pieniądze na handlu, a nie wypłacanie swojego depozytu.
Na początku po wpłacie jest wszystko pięknie. Zlecenia szybciutko, a rekwotowania jedynie na danych. Ale schody zaczynają się jak zaczynasz konkretniej zarabiać, a w szczególności na transakcjach trwających kilka-kilkanaście minut, nie mówiąc o krótszych bo opóźnienie w realizacji zaczęły mi się drastycznie zwiększać i może 2 na 10 transakcji uda mi się uruchomić/zamknąć bez rekwotowania. Po prostu ewidentnie daje się we znaki ta "niewidzialna ręka rynku" czy nie wiem jak to inaczej zironizować :?

fxmatys
Bywalec
Bywalec

Pytanie

Nieprzeczytany post autor: fxmatys »

Powiedzcie mi proszę bo nie chcę popełnić gafy. Jeżeli mam założony rachunek w USD i chcę przelać 100 dolarów a mam 320 złotych to muszę przelać te pieniądze na ich rachunek w PLN czy w USD ? Oni mi to przemienią tak że będę miał 100 dolarów ? Dzięki za wyrozumiałość

Awatar użytkownika
unkle/.seed
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: unkle/.seed »

fxmatys taniej wyjdzie jak przelejesz na ich konto w PLN, w ogóle wygodniej mieć rachunek w PLN wiec założ sobie nowy rachunek w PLN a ten w usd wywal alb zostaw nic się z nim nie stanie
bank pobiera ogólnie prowizje od przelewów walutowych wiec pewnie i tak taniej by wyszło przelać na rachunek w PLN i potem przenieś miedzy rachunkami bo tylko zapłacisz spread za przewalutowanie a nie będziesz miał opłat za sam przelew

fxmatys
Bywalec
Bywalec

no tak ale jeśli chcę grać na parze EUR/USD to nie mogę mieć rachunku w PLN bo więcej będę płacił za spread tak?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

fxmatys pisze:no tak ale jeśli chcę grać na parze EUR/USD to nie mogę mieć rachunku w PLN bo więcej będę płacił za spread tak?
Nie, wszystko na bieżąco jest przeliczane po średnim kursie forexowym więc waluta depozytowa konta nie ma na to wpływu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

fxmatys
Bywalec
Bywalec

No to super otworzyłeś mi oczy Zaraz otworze drugi rachunek Dzięki wielkie
Aha a tak samo jest ze złotem ?

ODPOWIEDZ