Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

oj tam, 3 pipsy tu 15 tam ,12 jeszcze gdzie indziej ale i tak jakies 500 na moja korzysc tak ze z checia bym ich usciskal :D szkoda tylko ze wymieklem juz przy 0,8300 ale juz kiedys sie przejechalem na pazernosci (zwiazanych z interwencjami bankow) tak ze tyle wystarczy, bynajmniej na dzis ;)

teraz czas na yena :)

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
robertw7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: robertw7 »

Dawno nie "używałem" tego brokera i chciałbym coś wpłacić. Pamietam, że kiedyś byli bardzo chwaleni. Teraz, jak czytam, sytuacja się zmieniła. Możecie mi jasno napisać, w czym ten broker przeszkadza, jeśli chodzi o zawieranie transakcji oraz czy wypłacał ktoś u nich zarobione pieniądze i czy były z tym jakieś problemy? Mam na myśli zarobione pieniądze na handlu, a nie wypłacanie swojego depozytu.

Janko
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Janko »

robertw7 pisze:Dawno nie "używałem" tego brokera i chciałbym coś wpłacić. Pamietam, że kiedyś byli bardzo chwaleni. Teraz, jak czytam, sytuacja się zmieniła. Możecie mi jasno napisać, w czym ten broker przeszkadza, jeśli chodzi o zawieranie transakcji oraz czy wypłacał ktoś u nich zarobione pieniądze i czy były z tym jakieś problemy? Mam na myśli zarobione pieniądze na handlu, a nie wypłacanie swojego depozytu.
Co do wypłat to bezproblemowo. Czasem na szybko wypłacam na rachunek karty prepaid w BZWBK i wtedy jest to błyskawicznie (ten sam bank). Natomiast wypłata zlecona po południu do innego banku wchodziła nazajutrz pierwszą sesją w banku docelowym. Dotychczas nie napotkałem problemów z wypłatą.

mario83
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mario83 »

Do mnie wyplata przyszla nastepnego dnia, takze nie moge nic zarzucic jesli chodzi o wyplate.

WKurza mnie natomiast MT4 na koncie pro. Od czasu do czasu mam jakies chore przesuniecie czasu i swieczki mi sie rysuja z przesunieciem o 3minuty. Wczoraj bylo git, dizs znow tak mam. Restart kompa nic nie daja, czy mozna jakos wyczyscic cache wMT4 czy cos?? Co za badziew...
kupuj POLSKIE produkty

Awatar użytkownika
robertw7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: robertw7 »

mario83 pisze: WKurza mnie natomiast MT4 na koncie pro. Od czasu do czasu mam jakies chore przesuniecie czasu i swieczki mi sie rysuja z przesunieciem o 3minuty. Wczoraj bylo git, dizs znow tak mam. Restart kompa nic nie daja, czy mozna jakos wyczyscic cache wMT4 czy cos?? Co za badziew...
Próbowałeś reinstalować MT4?

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

mario83 pisze:Do mnie wyplata przyszla nastepnego dnia, takze nie moge nic zarzucic jesli chodzi o wyplate.

WKurza mnie natomiast MT4 na koncie pro. Od czasu do czasu mam jakies chore przesuniecie czasu i swieczki mi sie rysuja z przesunieciem o 3minuty. Wczoraj bylo git, dizs znow tak mam. Restart kompa nic nie daja, czy mozna jakos wyczyscic cache wMT4 czy cos?? Co za badziew...
mnie pomaga zawsze reinstalacja clienta, chodzi wtedy jak nowy , hehehe, nawet moge z palca grac na m1, co rzadko mi sie zdarza bo ilość szumów nie przekłada sie na zyski
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

złodziejstwo i dziadostwo kończę przygodę z AM

dzisiaj dosłownie przed chwila [started/gap] 13 pips
zlecenie oczekujące przeskakuje o 13pips tego jeszcze nie widziałem!!!
a dane raptem ruszyły rynkiem na 30 pipsów jaja sobie robią normalnie
a za chwile co [sl/gap] 8 pipsów

do tego wczoraj [sl/gap] na 43 pipsy :!:
taką egzekucje zleceń mogą sobie w buty wsadzić,
co z tego, że spready mają niskie jak kantują

chyba załączyli good mode, bo wcześniej takich jaj nie było
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Od długiego czasu zastanawiam się skąd te lamenty i co dalej ludzi tu ciągnie... Ten wątek jest prawie cały czas o tym samym ale Wy i tak zakładacie konta, wpłacacie depo i potem narzekacie... :D
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

Raposo "niskie" opłaty i mikro loty to ludzi ciągnie

dla EA takie warunki maiłyby sens ale rzeczywistość jest brutalna :)
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

raposo pisze:Od długiego czasu zastanawiam się skąd te lamenty i co dalej ludzi tu ciągnie... Ten wątek jest prawie cały czas o tym samym ale Wy i tak zakładacie konta, wpłacacie depo i potem narzekacie... :D
Taka odmiana Forex BDSM :lol:
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

ODPOWIEDZ