teraz czas na yena

Co do wypłat to bezproblemowo. Czasem na szybko wypłacam na rachunek karty prepaid w BZWBK i wtedy jest to błyskawicznie (ten sam bank). Natomiast wypłata zlecona po południu do innego banku wchodziła nazajutrz pierwszą sesją w banku docelowym. Dotychczas nie napotkałem problemów z wypłatą.robertw7 pisze:Dawno nie "używałem" tego brokera i chciałbym coś wpłacić. Pamietam, że kiedyś byli bardzo chwaleni. Teraz, jak czytam, sytuacja się zmieniła. Możecie mi jasno napisać, w czym ten broker przeszkadza, jeśli chodzi o zawieranie transakcji oraz czy wypłacał ktoś u nich zarobione pieniądze i czy były z tym jakieś problemy? Mam na myśli zarobione pieniądze na handlu, a nie wypłacanie swojego depozytu.
Próbowałeś reinstalować MT4?mario83 pisze: WKurza mnie natomiast MT4 na koncie pro. Od czasu do czasu mam jakies chore przesuniecie czasu i swieczki mi sie rysuja z przesunieciem o 3minuty. Wczoraj bylo git, dizs znow tak mam. Restart kompa nic nie daja, czy mozna jakos wyczyscic cache wMT4 czy cos?? Co za badziew...
mnie pomaga zawsze reinstalacja clienta, chodzi wtedy jak nowy , hehehe, nawet moge z palca grac na m1, co rzadko mi sie zdarza bo ilość szumów nie przekłada sie na zyskimario83 pisze:Do mnie wyplata przyszla nastepnego dnia, takze nie moge nic zarzucic jesli chodzi o wyplate.
WKurza mnie natomiast MT4 na koncie pro. Od czasu do czasu mam jakies chore przesuniecie czasu i swieczki mi sie rysuja z przesunieciem o 3minuty. Wczoraj bylo git, dizs znow tak mam. Restart kompa nic nie daja, czy mozna jakos wyczyscic cache wMT4 czy cos?? Co za badziew...
Taka odmiana Forex BDSMraposo pisze:Od długiego czasu zastanawiam się skąd te lamenty i co dalej ludzi tu ciągnie... Ten wątek jest prawie cały czas o tym samym ale Wy i tak zakładacie konta, wpłacacie depo i potem narzekacie...