Admiral Markets - Wątek II
- Mighty Baz
- Pasjonat
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Mighty Baz hehe dobre.
Już to widzę jak raposo reklamuje Aliora
Ale mnie rozbawiłeś.
A ja jestem spreadbeetingowcem więc mi to ......
Ostatnio chyba wyznacznikiem dobrego tradera jest DD nałożone przez AM.
Nie mogłem się powstrzymać.
Pozdro.
Już to widzę jak raposo reklamuje Aliora

Ale mnie rozbawiłeś.
A ja jestem spreadbeetingowcem więc mi to ......

Ostatnio chyba wyznacznikiem dobrego tradera jest DD nałożone przez AM.
Nie mogłem się powstrzymać.
Pozdro.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
- forexpolska
- Pasjonat
Zastanawiam się co ludzi ciągnie do skakania z kwiatka na kwiatek od brokera do brokera i jak się coś pojawi nowego to zaraz jest podnieta,a za jakiś czas wielkie rozczarowanie .
Dodano po 2 minutach:
Dodam jeszcze że wyjęcie kasy a raczej odzyskanie kasy od brokera przez różne instytucje jest bardzo czasochłonne i nie gwarantuje sukcesu. Więc lepiej mieć gorsze spready i większą pewność że kasę odzyskamy przynajmniej swój depozyt.
Dodano po 2 minutach:
Dodam jeszcze że wyjęcie kasy a raczej odzyskanie kasy od brokera przez różne instytucje jest bardzo czasochłonne i nie gwarantuje sukcesu. Więc lepiej mieć gorsze spready i większą pewność że kasę odzyskamy przynajmniej swój depozyt.
AVAFX - uwaga uwaga to oszuści i krętacze nigdy tam nie wpłacaj pieniędzy
-
- Bywalec
Na początku po wpłacie jest wszystko pięknie. Zlecenia szybciutko, a rekwotowania jedynie na danych. Ale schody zaczynają się jak zaczynasz konkretniej zarabiać, a w szczególności na transakcjach trwających kilka-kilkanaście minut, nie mówiąc o krótszych bo opóźnienie w realizacji zaczęły mi się drastycznie zwiększać i może 2 na 10 transakcji uda mi się uruchomić/zamknąć bez rekwotowania. Po prostu ewidentnie daje się we znaki ta "niewidzialna ręka rynku" czy nie wiem jak to inaczej zironizowaćrobertw7 pisze:Dawno nie "używałem" tego brokera i chciałbym coś wpłacić. Pamietam, że kiedyś byli bardzo chwaleni. Teraz, jak czytam, sytuacja się zmieniła. Możecie mi jasno napisać, w czym ten broker przeszkadza, jeśli chodzi o zawieranie transakcji oraz czy wypłacał ktoś u nich zarobione pieniądze i czy były z tym jakieś problemy? Mam na myśli zarobione pieniądze na handlu, a nie wypłacanie swojego depozytu.

Pytanie
Powiedzcie mi proszę bo nie chcę popełnić gafy. Jeżeli mam założony rachunek w USD i chcę przelać 100 dolarów a mam 320 złotych to muszę przelać te pieniądze na ich rachunek w PLN czy w USD ? Oni mi to przemienią tak że będę miał 100 dolarów ? Dzięki za wyrozumiałość
- unkle/.seed
- Gaduła
fxmatys taniej wyjdzie jak przelejesz na ich konto w PLN, w ogóle wygodniej mieć rachunek w PLN wiec założ sobie nowy rachunek w PLN a ten w usd wywal alb zostaw nic się z nim nie stanie
bank pobiera ogólnie prowizje od przelewów walutowych wiec pewnie i tak taniej by wyszło przelać na rachunek w PLN i potem przenieś miedzy rachunkami bo tylko zapłacisz spread za przewalutowanie a nie będziesz miał opłat za sam przelew
bank pobiera ogólnie prowizje od przelewów walutowych wiec pewnie i tak taniej by wyszło przelać na rachunek w PLN i potem przenieś miedzy rachunkami bo tylko zapłacisz spread za przewalutowanie a nie będziesz miał opłat za sam przelew
Nie, wszystko na bieżąco jest przeliczane po średnim kursie forexowym więc waluta depozytowa konta nie ma na to wpływu.fxmatys pisze:no tak ale jeśli chcę grać na parze EUR/USD to nie mogę mieć rachunku w PLN bo więcej będę płacił za spread tak?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu