FXsalt , www.fxsalt.com
Witam wszystkich którzy inwestują u brokera Fxsalt. Jak komuś zależy na swoich pieniążkach a przypuszczam że każdemu to radzę wycofać cały kapitał (część )od tego brokera i znaleźć innego. Jak będę mógł napiszę na forum więcej szczegółów. Na dzień dzisiejszy nie mogę tego zrobić ale radzę uważajcie. Sytuacja powinna wyjaśnić się wciągu paru tygodni lub miesięcy.
-
- Gaduła
niestety juz pisałem na innym forum , są problemy z wyplata a próbowałem juz 3 razy z wielkimi opóźnieniami wiec wnioski same sie nasuwają .
A przede wszystkim to spolka bez licencji weźmie kasę i tyle ... rozmawialem z kolesiem , który wogle ma jakieś duze problemy żeby wyciągnąć kasę
Dodano po 8 minutach:
Jeszcze najważniejsza rzecz na co trzeba zwrócić uwagę:
rozjeżdżają im sie wejścia w pozycje jak i wyjścia
np: wejscie zaczyna sie od 1 pipsa poslizgu a zaliczyłem nawet 12 pipsow a z wyjsciem to standard 2 pipsy do kilkunastu na kablu,edku.
Po podliczeniu tych poślizgów razem z kolegą straciliśmy kilkanaście tysięcy dolarów z czego te same zlecenia zostały powielone dla bezpieczeństwa u innego większego brokera i takiej sytuacji nie uraczyliśmy. Niestety z pochwał jakie dostali na początku nie zostało nic tylko mokra plama goryczy że następny broker był tylko fajny ale tylko na początku, Pozdrawiam
A przede wszystkim to spolka bez licencji weźmie kasę i tyle ... rozmawialem z kolesiem , który wogle ma jakieś duze problemy żeby wyciągnąć kasę
Dodano po 8 minutach:
Jeszcze najważniejsza rzecz na co trzeba zwrócić uwagę:
rozjeżdżają im sie wejścia w pozycje jak i wyjścia
np: wejscie zaczyna sie od 1 pipsa poslizgu a zaliczyłem nawet 12 pipsow a z wyjsciem to standard 2 pipsy do kilkunastu na kablu,edku.
Po podliczeniu tych poślizgów razem z kolegą straciliśmy kilkanaście tysięcy dolarów z czego te same zlecenia zostały powielone dla bezpieczeństwa u innego większego brokera i takiej sytuacji nie uraczyliśmy. Niestety z pochwał jakie dostali na początku nie zostało nic tylko mokra plama goryczy że następny broker był tylko fajny ale tylko na początku, Pozdrawiam
-
- Gaduła
Chce otworzyc jeszcze jeden rachunek w fx salt. Obecnie mam w PLN, ale kolejny bedzie w USD. Oczywiscie zakladam rachunek rzeczywisty tj przy pierwszym koncie? OK. Zalozmy, ze juz to zrobilem. Fx salt bedzie czekac na zasilenie konta. Czy moge od razu na nowo utworzone konto przelac kase z mojego pierwszego konta w PLN?
polaczeq mozesz przelewac pieniadze miedzy dwoma kontami jesli znasz nr kont MT4, a z tego co wiem to nie podaja go do momentu az nie zasilisz konta klienta.
Potem to juz jest bezproblemowa transakcja na Twoim loginie online.
Potem to juz jest bezproblemowa transakcja na Twoim loginie online.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway