FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
mariosed
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mariosed »

Witam wszystkich którzy inwestują u brokera Fxsalt. Jak komuś zależy na swoich pieniążkach a przypuszczam że każdemu to radzę wycofać cały kapitał (część )od tego brokera i znaleźć innego. Jak będę mógł napiszę na forum więcej szczegółów. Na dzień dzisiejszy nie mogę tego zrobić ale radzę uważajcie. Sytuacja powinna wyjaśnić się wciągu paru tygodni lub miesięcy.

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

mariosed mozesz jasniej bo takie polslowka to moge pisac o kazdym brokerze.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

trader0002
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader0002 »

niestety juz pisałem na innym forum , są problemy z wyplata a próbowałem juz 3 razy z wielkimi opóźnieniami wiec wnioski same sie nasuwają .
A przede wszystkim to spolka bez licencji weźmie kasę i tyle ... rozmawialem z kolesiem , który wogle ma jakieś duze problemy żeby wyciągnąć kasę

Dodano po 8 minutach:

Jeszcze najważniejsza rzecz na co trzeba zwrócić uwagę:
rozjeżdżają im sie wejścia w pozycje jak i wyjścia
np: wejscie zaczyna sie od 1 pipsa poslizgu a zaliczyłem nawet 12 pipsow a z wyjsciem to standard 2 pipsy do kilkunastu na kablu,edku.
Po podliczeniu tych poślizgów razem z kolegą straciliśmy kilkanaście tysięcy dolarów z czego te same zlecenia zostały powielone dla bezpieczeństwa u innego większego brokera i takiej sytuacji nie uraczyliśmy. Niestety z pochwał jakie dostali na początku nie zostało nic tylko mokra plama goryczy że następny broker był tylko fajny ale tylko na początku, Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Scoobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Scoobi »

wszystko da sie wyjasnic napewno, ten broker umie pojsc klientowi na ustepstwa, sam sie o tym przekonalem, gdzie myslalem ze ugrana kasa do mnie nie trafi, wszystko wyplacili a nawet reklamacje siegajace na kilka miesiecy wstecz tez uwzglednili

trader0002
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader0002 »

Poślizgi cenowe akurat nie podlegają reklamacji wiec tutaj starta już nie do odzyskania

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

trader0002 pisze:te same zlecenia zostały powielone dla bezpieczeństwa u innego większego brokera i takiej sytuacji nie uraczyliśmy.
U jakiego brokera jeśli można wiedzieć??? :)
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

Chce otworzyc jeszcze jeden rachunek w fx salt. Obecnie mam w PLN, ale kolejny bedzie w USD. Oczywiscie zakladam rachunek rzeczywisty tj przy pierwszym koncie? OK. Zalozmy, ze juz to zrobilem. Fx salt bedzie czekac na zasilenie konta. Czy moge od razu na nowo utworzone konto przelac kase z mojego pierwszego konta w PLN?

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

polaczeq mozesz przelewac pieniadze miedzy dwoma kontami jesli znasz nr kont MT4, a z tego co wiem to nie podaja go do momentu az nie zasilisz konta klienta.
Potem to juz jest bezproblemowa transakcja na Twoim loginie online.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

Dzięki. Czyli kolejne konto zakładam tj poprzednie? Te same dane, e-mail, tel, tylko inna waluta?

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

polaczeq dokladnie.

ODPOWIEDZ