Dzień kończę na +6. Lepszy taki plus niż żaden

Póki co system sprawdza się nieźle, więc nie chcę go zmieniać ani udoskonalać. Zbyt długo pracowałem nad przeróżnymi systemami, by robić to ponownie. Da się kosić masę pipsów nawet przy jednej średniej.mabe pisze:VinciPro po co Ci ta średnia, olej ją. Staraj się wspierać poziomami S/R, a na pewno polepszysz swój wynik. Pozdrawiam.
Owszem, tu masz rację, ale powiedz, ile jest takich sytuacji na 10 setupów? Może to zmienię niebawem, a może zostanę przy tym jak robię teraz, ale dziękuję za radęYenn pisze:a nie mówiłem żeby z ręki zamykać, minęły 2 dni a już masz przykład, byc może to poleci w tym tyg do 1,47 a ty byś juz siedział ze sl na 4417
Całkowicie się zgadzam. Taki skalp ma być również odpowiedni do naszych predyspozycji psychologicznych a nie każdy potrafi/chce trzymać trejdy po 50-100pip i wykańczać się pytaniami co by było gdyby?VinciPro pisze:Owszem, tu masz rację, ale powiedz, ile jest takich sytuacji na 10 setupów? Może to zmienię niebawem, a może zostanę przy tym jak robię teraz, ale dziękuję za radę