Pie
- candleelephants2
- Gaduła
-
- Gaduła
-
- Gaduła
Po zastanowieniu się zastąpię ten post. Nie miał żadnej wartości edukacyjnej a już słyszę te komentarze.
Muzykę zostawię
http://www.youtube.com/watch?v=kGp90Ds5 ... ideo_title
Muzykę zostawię

http://www.youtube.com/watch?v=kGp90Ds5 ... ideo_title
Ostatnio zmieniony 22 sie 2011, 21:13 przez paweldobkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gaduła
Vanguard, Quapi,
Jeżeli faktycznie ma to komuś coś pomóc to proszę bardzo:

Post głównie miał być dla anty-scalperów i dla ludzi, których ogranicza w jakimś stopniu ich własny umysł. To pierwszy taki dzień w moim życiu (miejmy nadzieję, że nie ostatni) i od dzisiaj wiem, że jest to wykonalne. Rynek to nieprzerwany ciąg okazji. Overtrading nie odnosi się do ilości tradów tylko do tradów, których nie przewiduje plan. Rób swoje ulepszaj to i nie daj sobie nic wmówić aż nie będziesz najlepszy innymi słowy czyń własne obserwacje i traduj je jak fakty naukowe.
Nikomu nie radzę grać tak agresywnie. Trzeba znać swój system, ufać mu, znać siebie i mieć odrobinę szczęścia
To co widać + trady z nocy + parę wejść na mały minus daje około 210p.
Nawet nie martwię się komentarzami. Nie mam jak ich przeczytać zza tej sterty pieniędzy
ŻART! Mam je na koncie
Jeżeli faktycznie ma to komuś coś pomóc to proszę bardzo:

Post głównie miał być dla anty-scalperów i dla ludzi, których ogranicza w jakimś stopniu ich własny umysł. To pierwszy taki dzień w moim życiu (miejmy nadzieję, że nie ostatni) i od dzisiaj wiem, że jest to wykonalne. Rynek to nieprzerwany ciąg okazji. Overtrading nie odnosi się do ilości tradów tylko do tradów, których nie przewiduje plan. Rób swoje ulepszaj to i nie daj sobie nic wmówić aż nie będziesz najlepszy innymi słowy czyń własne obserwacje i traduj je jak fakty naukowe.
Nikomu nie radzę grać tak agresywnie. Trzeba znać swój system, ufać mu, znać siebie i mieć odrobinę szczęścia

To co widać + trady z nocy + parę wejść na mały minus daje około 210p.
Nawet nie martwię się komentarzami. Nie mam jak ich przeczytać zza tej sterty pieniędzy

ŻART! Mam je na koncie

-
- Gaduła