to ma być nudne i monotonne kolego,redlion pisze:... No ale to troche w ramach walki z nuda
nie kombinuj
Co do mnie, to jeszcze sporo wody upłynie, zanim zacznę osiągać pewną regularność<kerimb> pisze:Forex jest nudny, ponieważ w kółko to samo i to samo ... Ciągle ta sama strategia i te same, ciągle te same, powtarzane do znudzenia reguły ... Ale przecież o to chodzi ...
To kombinowanie to w zaden sposób nie miało zwiazku z celem cwiczenia, po prostu chciałem sobie ładna linie Balance zrobic i tyle. Co jeszcze uczy to cwiczenie( przynajmniej mnie) cierpliwosci i to wydaje mi sie dosc szybko.W graniu na forexie wczesniej a takze na poczatku gry miałem takie uczucie po stracie szybkiego odegrania, a teraz juz coraz mniejsza te presje czuje, podobnie jest z takiego rodzaju 'żalem' ze znakomity setup kompletnie nie zadziałał. Teraz przechodze nad tym do porzadku dziennego i szukam innej okazji. Co prawda to wszystko jest demo, wiec i psychiczne obciazenie duzo mniejsze ale i tak jest ogromna satysfakcja ze po 3 tygodniach widze duza roznice w moim w podejsciu do gry.TeXs pisze:redlion napisał:
... No ale to troche w ramach walki z nuda
to ma być nudne i monotonne kolego,
nie kombinuj