Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
Tak wrzuce ku informacji, bo pytania sie pojawialy na ten temat, czyli jak wyslac kaske z netu (bo nie kazdy ma wystarczajaco miejsca coby wpisac wszystkie info ze strony) Moze sie komus przyda 
Posiadam konto w AIB (Irlandia) , konto na Onandzie mam w euro. Po kontakcie z LiveSupport wypelnilem przelew jak ponizej:
OANDA: receiver name: OANDA Corporation
OANDA: IBAN : GB06CHAS60924232282903
OANDA: receiver swift: CHASGB2L
OANDA: receiver bank is in Great Britain
OANDA: in additional comments: { FXTrade Account Holder's Name and FXTrade Account Number (if a new account, reference the words New Account)}
Depozyt zjawil sie na koncie po 48 godzinach.
Pozdrawiam
Jacek

Posiadam konto w AIB (Irlandia) , konto na Onandzie mam w euro. Po kontakcie z LiveSupport wypelnilem przelew jak ponizej:
OANDA: receiver name: OANDA Corporation
OANDA: IBAN : GB06CHAS60924232282903
OANDA: receiver swift: CHASGB2L
OANDA: receiver bank is in Great Britain
OANDA: in additional comments: { FXTrade Account Holder's Name and FXTrade Account Number (if a new account, reference the words New Account)}
Depozyt zjawil sie na koncie po 48 godzinach.
Pozdrawiam
Jacek
- hamilton11
- Stały bywalec
Witam
W tamtym tygodniu otworzylem sobie demo na OA i zrywa mi polaczenie pasek na dole ma kolor zolty tak na 1/4 dlugosci czesciej widze czerwony niz zielony.
Nie zna angola i cos takiego mi wyswietla:
Unable to connect to serwer
The internet connection may temporarity have failed or the DNS ,WEB browser proxy,or firewall ma be improperty configured.
Nie wiem czy to wina zapory czy moje polaczenie jest do dupy pomoze ktos z tym problemem sie uporac

W tamtym tygodniu otworzylem sobie demo na OA i zrywa mi polaczenie pasek na dole ma kolor zolty tak na 1/4 dlugosci czesciej widze czerwony niz zielony.
The internet connection may temporarity have failed or the DNS ,WEB browser proxy,or firewall ma be improperty configured.
Nie wiem czy to wina zapory czy moje polaczenie jest do dupy pomoze ktos z tym problemem sie uporac

Już Jesteś inteligentny jak wiesz .że jest ktoś inteligentniejszy od Ciebie.
Ja mam tak jak używam jakiegoś programu p2phamilton11 pisze:Witam![]()
- hamilton11
- Stały bywalec
- hamilton11
- Stały bywalec
Odlaczylem na minutke zapore pasek zolty na 1/2 nawet nie drgnal
pamiec 512mb
procesor sempron 2600 64 bit
komputer kupowalem 2 lata temu jakies tam parametry chyba ma
mam lacze radiowe moze predkosc za slaba wychodzaca 256 przychodzaca 512 albo na odwrotnie
Ciezki orzech do zgryzienia
pamiec 512mb
procesor sempron 2600 64 bit
komputer kupowalem 2 lata temu jakies tam parametry chyba ma
mam lacze radiowe moze predkosc za slaba wychodzaca 256 przychodzaca 512 albo na odwrotnie
Ciezki orzech do zgryzienia

- hamilton11
- Stały bywalec
@ hamilton11
Pewnie nie chodzi o szybkość, a o stabilność łącza ... na PII366 i 128ramu OA i dwa odpalone MT4 chodzą OK i na wolnym, ale stabilnym łączu i jakoś chyba z raz widziałem żółty pasek tylko ... tak to niestety jest z radiówkami, mam tez niemiłe doświadczenie z nimi... a jak wieczorami to amsz, to epwnie wszyscy siadaja, obciążają sieć, muły i torenty ida cała parą, TouTube pzregladają itp i dlatego pewnie tak masz.
Pozdrawiam
Pewnie nie chodzi o szybkość, a o stabilność łącza ... na PII366 i 128ramu OA i dwa odpalone MT4 chodzą OK i na wolnym, ale stabilnym łączu i jakoś chyba z raz widziałem żółty pasek tylko ... tak to niestety jest z radiówkami, mam tez niemiłe doświadczenie z nimi... a jak wieczorami to amsz, to epwnie wszyscy siadaja, obciążają sieć, muły i torenty ida cała parą, TouTube pzregladają itp i dlatego pewnie tak masz.
Pozdrawiam
- hamilton11
- Stały bywalec
cr1234
sprawdzilem swoje polaczenie na stronie http://bossa.pl/oferta/internet/pomoc/pingus.html
i to jest chyba to,wracam do xtb
sprawdzilem swoje polaczenie na stronie http://bossa.pl/oferta/internet/pomoc/pingus.html
i to jest chyba to,wracam do xtb