Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
- jasonbourne
- Pasjonat
- jasonbourne
- Pasjonat
Przelew na Oande
Witam,
Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć w jaki sposób przelać kase $ na Oandę przy pomocy PayPal. Podobno jest to możliwe. Od kilku dni próbuje znaleźć na forum szczegółową informacje na ten temat , ale znalazłem tylko tyle że jest to możliwe. Natomiast nigdzie nie mogę znaleźć numeru PayPal dla Oandy i innych potrzebnych informacji.
Z góry dziękuję za informacje.
Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć w jaki sposób przelać kase $ na Oandę przy pomocy PayPal. Podobno jest to możliwe. Od kilku dni próbuje znaleźć na forum szczegółową informacje na ten temat , ale znalazłem tylko tyle że jest to możliwe. Natomiast nigdzie nie mogę znaleźć numeru PayPal dla Oandy i innych potrzebnych informacji.
Z góry dziękuję za informacje.
- jasonbourne
- Pasjonat
szukaj daleja7531 pisze:Od kilku dni próbuje znaleźć na forum szczegółową informacje na ten temat , ale znalazłem tylko tyle że jest to możliwe.

Ale dlaczego jest tak, ze nie moge zobaczyc na wykresach transakcji z tego tygodnia? Przez kilka dni nie mialem dostepu do netu, odpalilo mi sie mnostwo orderow, ale nie moge ich dokladnie zaanalizowac na wykresach, bo ... ich nie widac

oczywiscie przyciski w prawym rogu "show all activity" sa mi znane
EDIT Dzisiaj otworzylem pozycje (niestety zaliczony SL

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
- jasonbourne
- Pasjonat