Oanda miała problemy techniczne z FxGame tudzież również z FxTrade - znalazłem informację na ich forum. Za moment powinno wszystko wrócić do normy
Pozdr.
Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
Dowod plus np prawo jazdy (dokument ze zdjeciem), do tego wyciag z rach bankowego i np rach za tel powinien wystarczyc.wrs1 pisze:Witam!!
Mam pytanie:
Czy do założenia konta na Oandzie wystarczy mi zeskanowany dowód osobisty i wyciąg z rachunku bankowego?
Czy może konieczny jest tak że paszporty? (jeszcze nie wyrobiłem nowego)
Pozdrawiam!
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
A wiec tak:Konrad pisze:Witam wszystkich!
Pomóżcie. Korzystam z procedury zasilania konta na Oandzie przez Cash Management system i utykam za każdym razem na trzecim kroku o nazwie "tell Oanda". Są w nim trzy rubryczki jakie mam wypełnić, pierwsza to "amount", czyli ile kasy chce przelać na Oandę, a druga o nazwie "reference", co ja mam w nią wpisać?? co to ma być? i pod spodem znajduje sie rubryka "comments". w nią tez nie bardzo mam pomysł co wpisać.
pomóżcie
z góry dziękuję
Konrad
Najpierw w Cash M klikasz ADD FUNDS, nastepnie klikasz na NO (ze jeszcze nie wplaciles). Bedziesz mial tam sposoby jakich mozna uzyc do wplaty. Podejzewam ze placisz PayPalem tak wiec po dokonaniu transakcji dostaniesz identyfikator transakcji i wlasnie to wpisujesz w reference...
No może dlatego że wykres rysuje cena median a ceny bid i ask zamykają i otwierają transakcję ?kowal666 pisze:jak to o co chodzi nie widzisz ze pozycja byla zamknieta w miejscu gdzie nie bylo jeszcze swieczek, pojawily sie dopiero po chwili. Powinno po prostu zamknac tam gdzie jest cena ask/bid a nie po cenie jaka sie pojawi za 2-3 s no nie....?