tak jak pisałem wcześniej, proponuję ustawić sobie alarm na kilka/naście pipsów przed poziomemSpekulant83 pisze:Po co zabijasz szare komórki...piwka nie wystarczą? ;)paweldobkowski pisze:Matko boska jaki kac :shock:
Słodki Jezu na patyku.
Wiecie co? Nieskładanie zleceń oczekujących to strzelanie sobie w kolano. Nie ustawiłem po raz kolejny zleceń bo nie dotarłem jeszcze do ustalenia sobie zasad ustawiania no i odbiło od poziomu wyznaczonego naruszając go o 2 pipsy o 100 pipsów. Co za żal aż dupę ściska.
Radzę tym którzy tego nie robią zacząć to robić. Np. tacy jak TRO albo Adam ustawiają oczekujące. Nieustawianie to amatorszczyzna i głupota.
A wczorajszy DEMAND został przebity na Edku i cena zmierzała do kolejnego Demand. Z powodu naruszenia i przebicia całego cena wróciła bo popyt z tego poziomu został pożarty przez powrót podażowców i droga do Demand niżej była otwarta ... tam powinno być właśnie oczekujące stać na HIGH tego DEMAND na 1.4059.
ma to kilka plusów:
jesteś w stanie zobaczyć jak cena zmierza do poziomu, co jest jednym z aspektów oceny wejścia oraz jesteś w stanie przygotować zlecenie na moment wejścia w poziom