Szybki, ładny zyskquapi pisze:@adam
ja to grałem w drugą stronę

usdx jest wysoko, więc stopa agresywnie zacieśniam na 4235. W dodatku reakcja dość słaba więc mogę chcieć zawędrować wyżej.

Szybki, ładny zyskquapi pisze:@adam
ja to grałem w drugą stronę
Czy ktoś brał shorta od 4248? 30 pipsów można było wziąćSpekulant83 pisze:Ja na tym odbiciu close +15 pips. Teraz czaje się na scalpa przy 4248 ale jeszcze zobaczę co cena robi...a tak to short na 4300 będę próbował.
Spekulant83 pisze:Czy ktoś brał shorta od 4248? 30 pipsów można było wziąć
4195 - moja ułańska fantazja podpowiada mi tam longa albo 417x - jeszcze nie wiem w którym miejscu dokładnie zależy od sytuacji.
Adam...problem w tym, że wyznaczyłem sobie poziomy na dziś i nie postawiłem oczekiwaczy. Gdybym był w tych momentach przy kompie to skosiłbym już 200 pipsów. W 2 wejścia nie wszedłem bo się wystrachałemadmkowal pisze:Spekulant83 pisze:Czy ktoś brał shorta od 4248? 30 pipsów można było wziąć
4195 - moja ułańska fantazja podpowiada mi tam longa albo 417x - jeszcze nie wiem w którym miejscu dokładnie zależy od sytuacji.nice one!
Pamiętam ten moment. Góra możliwości, widzisz potencjał ale potrzebujesz jasnych zasad. Masz już wyczucie i ogranie - teraz trzeba to ubrać i zmechanizować. Jesteś na świetnej drodzeSpekulant83 pisze:Adam...problem w tym, że wyznaczyłem sobie poziomy na dziś i nie postawiłem oczekiwaczy. Gdybym był w tych momentach przy kompie to skosiłbym już 200 pipsów. W 2 wejścia nie wszedłem bo się wystrachałem Dlatego muszę dalej kontynuować testy i pogłębiać wiedzę. A SL był wąski...to mi daje siłę i nadzieje duże na przyszłość.
Będziesz musiał poczekać na nie. Ale obiecuję, że wkleję. Mam duże problemy z emocjami w FX jeszcze i upublicznienie ich niezbyt dobrze wpłynęłoby na nie. Umieszczę gdy już wyrównam straty z okresu uczenia się.malsehen pisze:Podzieliłbyś się screenami swoich poziomów ?Spekulant83 pisze:Gdybym był w tych momentach przy kompie to skosiłbym już 200 pipsów.