Rozważę to co piszesz. Dzięki za odpowiedź. Dlaczego poziom 1 nie jest absolutnie poziomem? Bo nie zrozumiałem do końca. Już pominę, że go źle oznaczyłem bo gdybyś np. Ty oznaczał pewnie poprzedzającą momentum świeczkę też zaznaczył (co pozwoliłoby swoją drogą ładne shorty na konsoli robić...); przecież jest momentum tak? Podobne to jest do "pierwszej strefy podażowej" jak to określiłeś z dzisiejszego dnia...i odbili. A to nie jest "pierwszą strefą popytową? Był ruch, później korekta i momentum wybijające z korekty i kontynuacja ruchu...dlaczego to nie jest poziomem S/D? Mam chyba duże problemy z postrzeganiem znaczenia S/D wychodzi na to. A nie jestem leser przeczytałem cały wątek już dawno i to analizując każdy wpis.admkowal pisze: Do meritum. Nie wyjaśnię wszystkiego ponieważ muszę coś zachować dla siebie ale absolutnie numer jeden nie jest poziomem dla mnie z kilku względów. W zasadzie z dwóch.
Gutek04 dzięki za odpowiedź. Będę o tym myślał chociaż nie rozumiem do końca.
----------------------------
Ktoś "przekombinował" z Was mówiąc na początku...że to jak zaznaczy się poziom jest mało ważne...oj ważne. Początkujący chcą prawidłowo oznaczać poziomy bo to pewnie im pomoże zrozumieć gdzie doszukiwać się poziomów S/D z czym ja mam problem nadal co się okazało ostatnio.
Zajrzałem więc do pierwszego wątku...zobaczyłem na pierwsze screeny i postanowiłem zaznaczyć poziomy tak jak Ty zaznaczyłeś Adam...co się okazało?
Twoje poziomy Adam są bezwzględnie prawidłowe. Uwaga uwaga przykładowy poziom zaznaczony na KABLU z 27 kwietnia 2011 roku .... działał przez cały czas aż do teraz....na screenie ten poziom zaznaczony okręgiem...zaznaczony dawno temu....ale działa...wcześniej też pięknie działał po drodze od kwietnia aż do dziś. Pewnie te poziomy stare trzymasz nadal...Nie no jestem zaskoczony. A co po drodze on dawał...w czerwcu przykładowo furorę robił...jak teraz patrzę...