Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

leszczu pisze:Może mi ktoś powiedzieć, jak może być przyczyna tego, że nie mogę otworzyć demka przez MT4 (nie pojawia mi się ani login ani hasło)
Jakieś pomysły?

zamknij wszystkie aktywne wykresy i otworz zakladke plik/otworz rachunek...a potem jak po sznurku hehehe. Tez sie meczylem ostatnio, bo komus robilem rysunki (przyklady).
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

sajt_tomek
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: sajt_tomek »

Mam pytanie czy stop loos w admiralu jest gwarantowany czy zdarza się , że zamkną zlecenie 12 pipek za stopem tak jak u mnie ?

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phoenix_phx »

Będziesz miał tam poślizgi. Ogólnie ich nie ma, ale jak już są to dają się we znaki. Ogólnie odradzam brokera bo oszukuje.

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szulczas »

nie dosc ze rynek ciagle probuje na wydymac to jeszcze brokerzy...siedze w AM juz ponad rok...i niestety tez mialem "kilka" akcji :(

i na co tu sie zdecydowac...moze rzeczywiscie lepiej troche przeplacac np. w aliorze ale miec ta pewnosc ze nie mam przeciwko sobie jeszcze broka??

Phoenix_phx na co sie przesiadles jesli mozna wiedziec??

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

nie dosc ze rynek ciagle probuje na wydymac to jeszcze brokerzy...siedze w AM juz ponad rok...i niestety tez mialem "kilka" akcji Sad

i na co tu sie zdecydowac...moze rzeczywiscie lepiej troche przeplacac np. w aliorze ale miec ta pewnosc ze nie mam przeciwko sobie jeszcze broka??
To jest oczywiste...
Jeżeli jeszcze dopracują dwie rzeczy to napiszę dużymi literami że Alior Bank jest najlepszym bankiem w Polsce i najlepszym bankiem na świecie ..dla Polaków../ nawet tych znających języki...///

Pozdrawiam.

Dodano po 8 minutach:

PS...
szulczas z tym przepłacaniem to też nie jest tak....
co z tego że masz poślizg na 0.5-3 pipsy jak u MM masz rekwoty i rynek ucieknie np. o 15-30 pipsów.....
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szulczas »

zz zgadza sie..tylko psychika ludzka tak dziala ze jak widzisz cos na dzien dobry (w naszym przypadku) ile musisz zaplacic np. w Aliorze...a u MM jak wiemy jest to ukryte przez roznego rodzaju "dodatki" ;) to jakos sie przed Aliorem mozesz bronic.
Jak juz cie wkur...wi brok to wtedy mowisz basta i zaczynasz na ECN'ki inaczej patrzec

Tak jak piszecie w watku Aliora...niech porobia te rzeczy i bedzie git :)

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

zz pisze: To jest oczywiste...
Jeżeli jeszcze dopracują dwie rzeczy to napiszę dużymi literami że Alior Bank jest najlepszym bankiem w Polsce i najlepszym bankiem na świecie ..dla Polaków../ nawet tych znających języki...///

Pozdrawiam.

Dodano po 8 minutach:

heheheheheheheheh,
"...Łubudubu, łubudubu, prezes naszego klubu..." Dawno sie tak nie ubawiłem, szczególnie, że ALior Bank jest ze 100% włoskim kapitałem.
Nie jestem ani pro AM, czy tez pro ALior, mam konta u roznych brokerów, ale nie przeginajcie panowie.
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

Janko
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Janko »

Microbi pisze:po otwariu pozycji widac wiecej, kolumna Net:
Po otwarciu pozycji pozycja NET pokazuje już wartość.
A jak zrobić aby widzieć więcej ofert zamiast tylko 1 najlepszej?

Awatar użytkownika
quapi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: quapi »

Ja p........dolę !!!
Mam nadzieję, że przeczyta to jak największa liczba potencjalnych klientów AM.

Niezależnie od wielkości pozycji mają tak swoją platformę poustawianą, że pozycja otwiera się i zamyka ZAWSZE z poślizgiem.
Mam konto Standard i Pro.
W DUPĘ niech sobie wsadzą swoje wąziutkie spready. Specjalnie popróbowałem dzisiaj poskalpować trochę na edku. Efektywnie zawsze jest 2 do 4 dodatkowych pipsów na zamkniętej transakcji. Odchylenia od ceny nie mam włączonego.
Poślizg rzecz jasna jest tylko w niekorzystną dla klienta stronę. Gdy idzie w stronę zysku zamykają idealnie w cenie z momentu kliknięcia.
Toż to nawet kiedyś w xtb tak nie było...
Ostatnio zmieniony 22 lip 2011, 14:53 przez quapi, łącznie zmieniany 1 raz.
The irresistible force met the immovable object

SzybkiSzmal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: SzybkiSzmal »

quapi pisze:Poślizg rzecz jasna jest tylko w niekorzystną dla klienta stronę.
To szczera prawda :D Trzeba walczyc z rynkiem i brokerem ale jak juz się wkoncu przesiąde na fxsalt to będzie radocha na maxa :wink: Am to prawdziwa szkoła tradingu ;p Zarabiac to nie tu ;p
NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.

ODPOWIEDZ